5 Höst-måsten!


Nr. 1: Detaljerna på skorna är viktiga. För bästa effekt så kan man välga några med fransar eller i någon knallig färg tex röda eller blå.  För dom mindre vågade så finns det klackar med små detaler som bilden ovan. Den här kommer från TOPSHOP.




Nr. 2: Kavajen fortsätter att inta våra garderober men den här gången får den gärna vara lite manligare och längre, Dessvärre är dom ju dyrare så om man väl ska investera i en så kan man gå på kvallite så håller den bättre.



Nr. 3: Palljetter håller sig och kommer stort tillhösten. Om man inte redan har ett palljett plagg så är det defínitift dax att skaffa ett. Var inte rädd att ta i för man kan alltid tona ner det med en svart kavaj eller så struntar man i att bära assecoarer till. Lika snygg dag som natt. men på natten så behöver man inte tona ner den så mycket.



 
Nr. 4: Rockigt chic. Rockiga kläder är båfe syndigt och snyggt men i en viss måtta. Man för aldrig gå för långt eftrsom att det är lätt att man får en viss emo stil.- Inte att uppsakatta. men med en t-shirt med ett rock tryck eller en jacka med nitar eller en så kallad mc.jacka så blir det bara snyggt snyggt snyggt!




Nr. 5: Dragkedjor! Man ser mer och mer dragkedje detaljer på kläder men jag vet inte vad jag ska tycka. Det är ju ganska nytt och spännande med det får nog hiss av mig i vissa fall. som på det här k´jolen. Enkelt och snyggt. Det beror på hur och på vilket plagg det sitter på. På en tajt klänning kan det lyfta en helt vanlig tråkig svart sak.
Vad tycker ni? Hiss eller diss för dragkedjor på kläder?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0