Sååå trött.

Hey solstrålar! ;p Har det varit varm idag eller? Har suttit i en bil till och från skellefteå idag och den var utan air condition! Seriöst, jag höll på att dö... Som tur var överlevde jag hela bilresan till skellefteå. jag åkte med min supersnälla famor (som köpte alla plagg åt mig btw) och min låtsas syrra. Vi skulle kolla ut några examens kläder och lite annat smått och gott. Hittade massa fint men har inte hunnit ta några bilder. Lägger in sen. Jag hade tänkt gå och lägga mig nu så jag skriver mer imorgon. Godnatt! Ska ju planta imorgon. Går upp kl 5 :s
pusspuss

Steak!

Sååå härligt det är ute nu! Solen lyser det är varmt och man har sommar känsla. Sitter och lyssnar på musik och tänker igenom sommaren. Tror den kommer bli helt perfekt. Sommar 2009 babes! Loove it redan. Tror att jag måste köpa en glass idag och sitta och steaka ;p  twister of course! Åååå nä gud vad jag börja längta till sommarn nu. Tyst med mig....









Lördag

Tjooho darlings! Sovit gott?
Hade inte tänkt gå in på så många detaljer från gårdagen men jag kan väl säga att det var kul men blev lite dålig stämmning där på slutet mellan några personer. Ja ja, inget stort sådär men värt att tänka på i framtiden. Vi var några stycken som körde upp på vittjåkk med mopparna och var där et tag. Super fint var det. Det gick lite tungt med moparna upp för dom brantaste backarna men det gick. Hehe, roligt roligt.
Lär bli en "ta-det-lungt-dag" idag. Ska ju som sagt börja jobba på måndag och då måste jag vara utvilad. :) Hörs sen!  pusspuss

hos pappa.

Hej hejs, sitter hos pappa med Elina just nu och vi har varit med valparna en stund. Dom har blivit sååå söta! Dom ser ut som vanliga hundar nu men små och söta.... såklart. :)
Ska snart fara till evas studio och få en välbehövlig massage. Har sååå spända axlar. Det berodde tydligen på min hållning eller nåt sånt. Nä men det ska bli skönt. Sen måste jag tillbaks till skolan vid tre och börja repa på låterna som vi ska spela ikväll. Showen börjar kl 6 men alla måste repa lite före. Kul kul. Ska ta ett oboy glas nu och kolla lite på datan. Ha de!
pusspuss 



Lunch hemma.

Hejs snyggingar! Är hemma på lunchen idag igen. Var det igår också. Jag och Frida från min klass har jobbat med filmen hela förmiddan. Den verkar bli ganska bra ändå. Hoppas jag ialf. ;p
Sitter och lyssnar på lite musik just nu och väntar på att min mat ska bli klar. Hoppas då att jag hinner äta. :)






Bäst! of course...

Tapetsera.

Hejs. Lite bättre humör är jag på och det är bra nu inför sängen. ;p Tänkte bara snabb berätta att jag håller på att tapetsera i mitt rum nu. Skulle ju igetligen ha gjort det i februari men det blev inte så nu håller vi på istället. Bra bra attd et blir klart nån gång. Ser ut att bli bra. ;) Ni får naturligtvis se det sen när det är klart.
pusspuss

Stress, stress, stress...

Seriöst, jag pallar inte det här. Kommer aldrig hinna klart allt. Jag ska ju plantera hela juni och kommer då ta ledigt från skolan i två veckor. Då har jag fått olika arbetsuppgifter av lärarna som ska in. Det är två so häften, ett helt kapitel i matte boken, en engelska uppsats ett franska prov och sen en so redovisning-muntlig. Kan ni fatta hur mycket det är. Jag kommer aldrig att hinna för det säger ju sig självt. Ojojoj, nä nu kom jag på att jag har en no läxa som jag ska göra imorgon så jag ska inte uppehålla mig mer utan jag ska gå och börja med allt. Ha det bra för det har inte jag ;p hehe
pusspuss




ständiga stress...

Klassresan

Tjoho! Hänt något specielt under veckan? Jag tänkte att ni ville veta att vi nu har varit på klassresan som vi skulle på och jag tycker att det blev jätte lyckat! Vi åkte dit i söndags på eftermiddan och då åkte vi först buss till jörn och tog tåg därifrån. Vi skulle åka med nattåget ner till göteborg. Jag delade kupe med Tim, Elina, Amanda, Bea och Hjalmar. Vi hade det riktigt trevligt. :) Vi var framme i göteborg ganska tidigt på måndags morgonen och då skulle vi bege oss till ett universeum. Det var jätte kul att vara där för det fanns mycket att göra.  Det fanns djur att kolla på och teknik saker att göra. :) Efter det så skulle vi gå på STAN! Guuud vad mycket det fanns. Trots det köpte jag nästan inget. jo ett par jeans, en t-shirt, en foundation och några smycken. Inget mer. Men man blev snål och så fanns det så mycket att man inte kunde välja. Affärer som topshop och monki fanns där. Sånna affärer är det inte ofta man går på kan jag säga. :p
Det var jätte kul!
Resan fortsatte ju såklart. När vi hade gått klart på stan så var det dags att åka tåg till TRollhättan där vi då skulle bo. Vi checkade in på ett jätte fint hotell som hette Hotel bele. Sängarna var super sköna och rummen var jätte mysiga. jag och Amanda som delade rum hade det bästa. :p vår toa var ganska stor och fräsch, vi hade utsikt mot ett chopping center och vi hade rum längst ner, perfekt! ;p Vi hann faktiskt gå på stan lite i trollhättan också. Köpte ett linne och en body. Snygga saker såklart ;) På tisdagen så var det tävlingsdag (vad vi var där för igentligen) Det gick väl ganska bra. Bättre än vad vi trott iallaf. heheh vi kom femma eller nåt i hela landet. Det var ju bra. :)
Vi skulle ju såklart åka tåg hem också. När vi satt på ett av tågen (vi bytte ju tåg ibland) så satt marie- loise från rent hus framför jag och Amanda. Coolt va?! hehe. Tågresan hem gick jätte bra. Vi hade bestämt oss för att vaka så att det inte skulle bli så jobbigt sen att vakna mitt i sömnen. Vi skulle nämligen av vid fyra på morgonen i jörn och åka buss därifrån till Arvidsjaur. Resten av resan kom jag nästan inte ihåg, så trött var jag. jag kan inte komma ihåg att jag ens lämnade tåget och klev in i en buss. Vet inte heller hur jag tog mig hem. Haha låter nästan som om jag varit full. ;p
Det var ungefär det som hände och det vi gjorde. Visst hände det lite kuliga saker också men det var så mycket att jag inte orkar ta upp allt. ;) ni fattar nog.
pussokram


lägger in bilder sen

Inga inlägg än.

Hejsan snyggingar. Hade bara tänkt säga att varför jag inte har skrivit har varit för att jag försöker fixa min design ju. Vill inte skriva då för jag tycker inte att någon ska läsa försens jag har fixat det. För just nu ser det förjävligt ut. .) men jag skriver så fort jag är nöjd.
pusspuss

Ny design på gång..

Håller på att fixa min design just nu och kanske kommer att göra det i nån dag framöver så jag vill inte höra att något gnäll för jag vet att den är ful just nu men som sagt, håller på med ny design. Kommer pipa till när det är helt klart så ni vet. Men alltså för alla tröga saker som fortfarande inte fattar vad som har hänt med min blogg- Jag håller på att fixa min design!  Kanske lite tjatigt men...



Måndag

Hejsan alla snyggingar! Är jag glad må tro, och saken är den att det är jag faktiskt. Vi ska hämta vår gulliga valp redan imorgon! Jippi. Kommer vara på jätte bra humör länge framöver nu. Jaja, ni får tycka att jag håller på med hundar som nån mes men dom är ju trots allt mäniskans bästa vän. ;)
Nåja, från det ena till det andra. Jag har kännt mig lite risig idag. Har sett suddigt hela dagen och nacken spänner som f**! Har dessutom fått jätte ont i huvudet nu efter skolan. Men med humöret på topp ska jag nog hålla mig pigg.



Lovade ju bilder på valpisarna igår så jag får väl hålla det löftet då. :) I´m so good...


Börjar se ut som mini hundar nu.


Hehe mini Sigge ;p Dom är duktiga nu. Har börjat kissa på tidningspappret.
Dom går dit när dom behöver kissa. Sååå gulligt så! :)



Valpisarna

Hallå! Nu har jag tid att blogga finally. Har haft fullt upp hela helgen och är som vanligt helt slut i huvudet.  Men måste kämpa ändå så jag håller ut. Har massa som ska vara klart till veckan samt prov på fredag. Jaja, var inte det jag skulle skrva om. Har varit hos pappa och kollat tillvalparna lite och gud vad söta dom har blivit! Fått lite mer hund former och dom går omkring och skäller till varandra. Sååå gulligt! Lägger ut bilder på det imorgon för nu hade jag tänkt gå och lägga mig ;p jag måsste göra det i veckan för att hinna vila upp mig lite. Så jag skriver imorgon istället.
pusspuss

På väg

Hej hej. Tänkte bara säga att jag är på väg nu till Skellefteå och gud vad jag är trött! Ska försöka sova lite i bilen. Kommer inte blogga nåt i helgen då jag inte har tillgång till internet. Men jag skriver många korta inlägg när jag har tid till det till veckan. Om ni undrar varför jag kanske inte kommer skriva på söndag sen är för att jag helt enkelt inte orkar. Brukar vara helt slut när jag kommer tillbaka. Men ha det så länge alla underbara!
pusspuss




Skellefteå kraft arena :p
(sorry liten bild)

Dom vann!

Härligt! Arvidsjaur killarna vann basket matchen som jag sa att jag skulle fara och kolla på! Det var nära att dom skulle förlora för dom vann bara med två poäng. Tur var det iallafall att dom vann. Känner mig stressad av någon anledning till imorgon. Har igentligen inget att vara stressad över för allt är klart men det känns inte lika bra som förra gången. Kanske bara är jag.
Har ju också hunnit köra mopeden som jag kanske ska köpa och den var jätte härlig att köra och den var låg och bra. Helt perfekt till mig. Det känns bra så nu är det bara slå till. Ska tänka lite till men höra av mig till dom om nån dag.




Grattis Amanda 15år! :)

Packar

Hejs. Ska alldeles strax börja packa till Skellefteå men jag måste fundera över vad jag ska ha med mig för det är ju bland folk men samtidigt bland mat och sånt. Får nog packa nåt emellanting för jag vill göra ett bra intryck. ;p Tyvärr så måste åka imorgon på morgonen så då kan jag inte vara uppe så jätte länge. Ja ja nog surrat om det för jag måste göra mig klar för vi ska på middag hos några bekanta.
Pusspuss







kanske blir det att se basket ikväll. Skriver senare :p

Snabbare och snabbare

Tjoho! Har börjat bli riktigt snabb nu på morgonen och hinner både fika och blogga. har jag aldrig hunnit med förut. Det är skönt att slippa stressa på morgonen och mina morgon rutiner har börjat bli vanor nu så att jag hinner med det utmärkt. Nu är det föressten bara en vecka kvar innan vi får hämta Athena (ni vet hunden). Guud vad jag lägntar.
Ha en bra skoldag allihopa!
pusspuss




Ser ni hur jäkla söt hon är! :D<3


Trött

Guud vad jag är trött. Orkar knappt hålla ögonen öppna. har redan försökt med att sova i en halvtimma men har då inte hjälpt än. Hade ju tänkt att färga ögonfransarna idag och kanske hoppa lite hopprep, ni vet min nya träningsmetod ;p Får väl se om jag orkar.
Har hunnit läsa Sofis mode och den nya H&M katalogen. Det är en höst katalog och den kommer redan nu i Maj! Herre gud, nu när man just har börjat frossa i ljusa pasteller och slitna jeans så ska man helt plötsligt börja kika på höst kläder. Inget spec enligt mig men får säkert upp ögonen för det senare. Jaja tänkte bara säga det och sen får ni ha det så gött ikväll.







This is what I´m talking about! ;) 

Barnvakt.

Hallå! Sitter just nu barnvakt till min lillasyster och det går fint fint. Så länge hon lyssnar iallafall. Tur att jag kan sitta vid datan samtidigt som jag passar barn. Sitter och tänker på vad jag ska ha med mig i helgen och lite sånt. Jag ska nämligen jobba igen. PÅ samma ställe som förut men på en liten annan plats om jag säger så. Den här gången är det i Skellefteå och jag håller på hela helgen så det blir inte att träffa dom bästa<3 nåt, tyvärr. Vi som hade det så kul förra helgen ;) Nä men det blir lite tråkigt men samtidigt roligt att stjäna pengar och att träffa Mikaela :)
Aja , nu ber min lillasyster mig att komma och leka med henne så jag får väl offra mig lite då. :)
pusspuss


Morgon bloggar.

hej hej, tro det eller ej men jag har tid att morgon blogga! Coolt va. Brukar ju inte riktigt ha tid med sånt men nu hade jag det så. Igår skrev jag ju att jag skulle titta på lite olika sidor med kläder. Jag gjorde det och när jag gick in på monkigirl.com så hittade jag massa snyggt! Tro fan att jag måste beställa därifrån nån gång eller kika in i den äfferen. Är är lite av det jag hitta :)








ursäkta för liten bild men det är nåt fel på mitt bildprogram eller nåt...
resten av bilderna kan också bli så men don´t blame me!









Jaja ska försöka fixa det sen idag men nu måste jag fara så jag inte kommer för sent :p

Yes man

Hej hej. Har nyss sett en super kul film med Minna :) Den heter då Yes man. Den börja lite segt men den blev riktigt rolig faktiskt. :) Tur det. Nu hade jag tänkt att ta det lite lugnt och kolla på lite kläder och så på bla ginatricot, bikbok och monki. ser väl om jag hittar nåt. Sen så måste jag söka upp lite fakta om Grekland efetrsom att vi har ett grupparbete på skolan som handlar om just Grekland. Skriver mer om det sen.
pusspuss




Vår redovisning kommer bli jätte bar. Hoppas jag då..


Bra film som sagt :)

Ute med Elina =)

Hej hej. Har hunnit vara ute ett tag med Elina. Det var skönt att få i sig lite friskluft. :) Håller just nu på att träna som en galning inför uppträdanderna i Älvsbyn men jag får vara rädd om rösten så att jag inte sliter ut den just innan. det skulle ju vara onödigt... Låtarna som jag har valt är följande:




Kanske en till men jag får se vad jag hinner :)

Jeansjackan.

Hej hej. Har nu äntligen fått på mig en jeansjacka! Skratta om ni vill men den är från då jag var liten typ. Eller ialllafall mindre. Det är storlek 146 och kommer från H&M barn. Hehe pinsamt om någon ser det men den är faktiskt ganska snygg. :) Den ska vara lång igentligen men nu är den då kort. Det är tur att jag kan ha den åtminstone och den ser ut som en vanlig nyköpt jeansjacka och då är det bra att jag inte behövt betala något för den. :p





lite annan färg på bilden tyvärr.. :)


See what I mean! ;p

Piteå.

hej hej. Äntligen kan jag skriva utan att stressa. :) Ja om man ska ta det från torsdagen så blir det nog enklast. Vi var då hos Markus och satt vid elden. Grilla lite korv mm. Sen stack allihopa till hannas place och där höll vi på och hade det skoj. Jag for väl hem vid två tror jag. Lite tidigt för valborgs kanske men jag blev super trött. Hehe mes, ja jag vet... På fredagen var vi ju hos mig några stycken och det var i princip samma som var hos mig igår. Det var roligt som sagt. Blev en grillar helg. Gick åt mycket ved :p Kanske ska berätta att i lördags var jag i Piteå på dan. Vi åkte dit ca klockan 09.00 Så direkt vi kom dit så gick vi på stan. är ju rik nu jag så det blev en del shopping för mig. Köpte några saker från ginatricot. Hann som inte titta så noga i dom andra affärerna :p men jag köpte lite där också. Idag har jag sovit och tagit det lungt. Måste göra lite skol arbete sen men det går nog snabbt. Får ju inte missa wipeout idag ;)
pusspuss




Massa gott och blandat från helgen :)




Nu ska jag berätta. Vi ska köpa den här hunden som jag har lagt ut så mycket. Hon heter Athena och är av rasen Portugisisk vattenhund. Super fin är hon! Hon är renrasig och hennes mamma är väldigt lugn och snäll. Det kommer bli jätte bar tror jag. :)


PITEÅ (inköp från ginatricot):



Väska


Linne


Shorts


Blus/tunika


Topp


Topp


Nail polish- korall


Just had to...


Dåligt av mig...

Hej och förlåt för att jag inte har skrivit något i helgen men jag har inte möjlighet att lägga in några bilder från min kamera för jag glömde inladdningssladden hos mamma. Jag vet att det inte är så långt dit men har glömt bort det varje gång. Har dessutom nyss vaknat typ så jag har fått mig en god natts sömn. Riktigt skönt. Det blev att vara ute ett tag igår. Vi var hemma hos mig både igår och i förrgår och grillade. Eller vi satt mest bara vid elden och hade roligt. Men kul var det iallafall. Vi var några stycken faktiskt och igår kom vi på att vi ville spela spel. :) lite anorlunda sådär. Jag var på Agnes lag men vi förlorade bara. Vi spelade att spel som hette med andra ord. Hehe det var kul och jag tror att vi kommer spela spel någon mer gång. Berättar mer sen om vad vi gjorde valborgs men var beredda på att få höra om mer grillning. :) Ska ut om ett litet tag och kanske kommer att få prov köra en moppe som jag kanske ska köpa! :D
pusspuss





Börjar nästan tycka synd om mamma Trixa. Hon måste hela tiden vara
med valparna och hålla på. Måste vara riktigt jobbigt i längden. Stackarn,
tur att dom är söta ;)

RSS 2.0