She wolf


Nån som sett min cykel?

Nu börjar det faktiskt kännas att cykeln är borta. Saknar bäbis! Man inser nog inte försen något är borta hur mycket man igentligen behöver något. OCH JAG BEHÖVER MIN F*RBANNADE CYKEL! Så om någon ser den. Hör av er daaa!






Get home to mama..


Dagens plagg är...



Weekday´s blåa färger får tummen upp idag! Väcker vill ha begär!

OBS! Dagens plagg behöver inte vara bara ett plagg eftersom det både heter en/ett plagg eller flera plagg.
 You see?



Dax för prao igen...

hej hej, har ingen idrott typ, eller vi hade ingen lektion efter den där föreläsningen så jag for hem en tväris. Har tagit nummret till "distrikt veterinärerna" i Älvsbyn. Ska höra om en prao plats. Hoppas hoppas. Hade ju tänkt bli veterinär men jag vet inte. Så jag tänkte prova om det går. Annars får jag väl ta nåt från listan över sställen som skolan fixar in mig på. :) Önska mig lycka till!

Sen har jag ett "secret mission" efter skolan idag. Mm, spännande va?! Det får ni veta lite senare.
pusspuss 


Till nån föreläsning imorgon då...

Kom just på att vi skulle till nån föreläsning på sandbacka imorgon. Det var nån författare som skulle snacka om att skriva mm. Hm, låter inte sådär jätt kul.

Vad har ni haft för er idag förresten? Sjlv har jag varit förbi Hanna, lilla sjuklingen och bara chillat. Nu blire idol på tv och kanske åker det ner ågon chokladboll om jag orkar göra några. mmm gött gött.
Sen så ska jag bara säga att jag tror att jag ahr bestämmt mig om vilken linje jag ska gå. Men jag har två att välja mellan. Tror jag ska söka in på båda men då beror det på vilken jag kommer in på och sånt. Kan tänka mig att gå båda så det spelar ingen roll. Hehe ni kanske vill veta vilka det är, jo båda är i skellefteå, båda på Balderskolan- nr:1 Hanverks    nr2: Estetiska
Hm, vilket ska jag ta? 




Ps. Har kollat på gymnasium.se men det verkar inte finnas alla där, så låt er inte luras. Ditt program kanske finns men bara att det inte står. :)


Dagens plagg är....


 


En HEL runway show! Från minimarket.se

Dagens plagg är....






Denna lilla tunika från Lindex. 299:-

Det här händer inte...

haha kan inte göra annat än skratt åt hur ironiskt detta låter, ja men iallafall så har min cykel blivit stulen från skolan. Hahah ja ni kan skratta för det gör f*n i mej jag! Ska typ döda alla jävla cykel tjuvar! Hate you guys! Ta åt er!!!! feel my anger! Go to hell, och allt sånt där... FAN TA ER!
pusspuss (tung sarkasm på pusspuss)




Gjorde mitt bästa för att visa att jag är fucking alvarlig! hehe nä men typ...

Dålig uppdate!

Hej hej, sorry för dålig uppdate idag men ingen är ju perfekt så. :) Vad har ni haft för er idag?
Själv har jag då varit i stugan som jag skrev. Hanna kom ju senare också. Vi såg filmen "the boat that rocked". Lite konstig tycker jag att den var.. Har inte hunnit göra så mycket mer, ska packa massa kläder till pappa. Ska vara där i veckan.
Ska börja ta lite mera kort med kameran, blir roligare då. :) Nä vi får höras sen för nu säger mamma att vi är bjudna på middag så måste kila!
pusspuss




The Boat That Rocked Poster







Dagens plagg är...






Blev faktiskt en väska! Från topshop´s collection
" Kristofer Cane for Topshop"


Goodmorning sunshines!

Så har man vaknat efter en god nattss sömn, eller vad säger ni? :)

Hade tänkt följa med familjen till stugan idag, var ett tag sen jag var där... Sen så kommer Hanna dit senare på kvällen och vi ska mysa! Härligt. Ni vet ingen film man skulle kunna se, står helt stilla i huvve.

Nä, men annars då? Igår var jag hemma vid fyra så jag var ganska j*vla trött kan jag säga och då blev jag tvungen cykla hem med Amandas cykel eftersom att vi hade varit och raggat med Viktor, Ted och Jimmy...
Så direkt när jag la mig i sängen sommnade jag, minns inte ens att jag lagt mig. Heheh.
nä nu ska jag fika nåt, magen börjar kurra så.
pusspuss




Helt ärligt nu, Tycker ni att jag ska färga håret rött?
OBS! Är inte rätt färg på bilden inte lika orange hade jag
isåfall tänkt mig. :) Så, vad tycker ni?

Sitter och har kul!

Haha ja ni dom här brudarna är helt jävla bäst! haha , ni ska höra dera samtal. OBS bara på låtsas!
Dom pratar ghetto engelska och säger typ bara " fucking" hela tiden. :p

Amanda: Are you fucking serious?!
Agnes: But what the fuck do you mean?!
Amanda: No, I´m fucking serious!

OSV... haha! Seriöst, mina babes. Oj oj oj!

Ser Idol med tjejerna ikväll :)

Hej hej, har inte orkat skriva nåt tidigare idag. Så jag gör det nu istället. har haft so prov och nån franska läxa, inte kul. Men det gick bra .:p så ikväll blir det att vara med brudarna och se idol och kanske göra nåt annat också.
Jag och elina ska göra klart vårt biologi projekt sen också, jobbigt. Men det blir en planch som föreställer en gubbe. Det är om matspjälkningen. :) Han är super snygg, ni får se sen ;) Nu ska jag kila, hörs sen!
pusspuss








haha...


så dåligt men ändå så bra! Hahah

Leona Lewis- Happy





Från sommaren bilder på mig och Hanna!






En helt vanlig dag, typ

Ja, har varit en helt okej dag men lite för lång. Har elevensval sista lektionen så det gör ju inte så mycket men vi har ganska mycket svenska så. Jaja nog om det. Hur har er dag varit?

Just nu väntar jag bara på att mamma kommer hem så att jag kan gnälla på henne om att hon ska beställa från hm. Har tjatat ett bra tag nu. Blir less på att vänta som ni kan förstå. :) Senare blire att vara med Hanna och ikväll skulle jag kanske se idol med Elina. Amanda skulle kanske också komma men vi ser.
pusspuss så länge!







Dagens plagg är...






Lace Leather Bodycon Dress
Denna sköna sak från Topshop!

Dagens plagg är...





Kate Snake Dress by Motel**

Tips!

Så får du drömhåret

Det är många faktorer som spelar in för att håret ska komma till sin rätt. Ansiktsform, livsstil, hårtyp och hårkvalitet är några av dem. Tricket är att lära känna ditt hår och ta reda på hur du kan utnyttjadina tillgångar maximalt.

 

Är ditt hår…


… Normalt

Kännetecken: Normalt hår är friskt och starkt, med hela och friska toppar.
Färg: Ett normalt hår kan färgas, blekas eller permanentas utan problem.
Vård: Använd milda och vårdande produkter som bevarar håret friskt och inte torkar ut eller tynger ner. Satsa på inpackningar ett par gånger i månaden.
Styling: Använd ett serum som motverkar kluvna toppar. Om håret är lockigt, använd en creme som defi nierar lockarna. Är håret rakt, eller om det plattångas ofta, använd en utslätande creme eller spray som ger glans.

 

… Torrt

Kännetecken: Torrt hår kan vara både tunt och tjockt, men karakteriseras av att det saknar spänst och är skört och risigt. Topparna är ofta kluvna.

Färg: En toning ger håret glans och är mildare än en färgning. Var försiktig med blekning och permanent som torkar ut håret ytterligare.

Vård: Välj schampo och balsam som ger mycket fukt och gör en inpackning varje vecka. Använd leave-inprodukter som inte behöver sköljas ur . Massera hårbotten ofta så att hårets naturliga fett sprids ut på längderna.

Styling: Ett torrt hår mår bra av att fönas med rundborste som slätar ut frissighet och ger maximal glans. Om håret är lockigt, använd pro- utan att tynga ner det.

 

… Fett

Kännetecken: Fett hår är övertvättat och uttorkat. Hårbotten känns snabbt smutsig och problem med mjäll kan uppstå.

Färg: Det kan vara bra att behandla fett hår eftersom det då torkas ut. Färg, blekning, slingor och permanent ger håret stadga och volym.

Vård: Ett fett hår ska inte tvättas för ofta. Då torkar din hårbotten ut och kroppen kompenserar förlusten med att producera ännu mer talg. Använd milda schampon och balsam och skölj håret i ljummet vatten. Varva med torrschampo som ger stadga mellan tvättarna.

Styling: Håll din hårbotten fri från starka stylingprodukter.

 

… Kombinerat

Kännetecken: Ett kombinerat hår är fett vid hårrötterna med torra längder och kluvna toppar.

Färg: Färg, toning och slingor fungerar bra eftersom håret ofta är fetare närmast hårbotten.

Vård: Använd milda schampon och balsam som inte torkar ut håret. Använd bara inpackning i hårtopparna, eftersom det är topparna som behöver fukt och näring. Komplettera med leave-in eller serum vid behov. Använd en borste med svinhår för att sprida ut hårets naturliga fett från hårbotten till de torrare längderna.

Styling: Stylingprodukter som både vårdar och ger glans, till exempel glansspray, är idealiska.

 

…Tunt

Kännetecken: Du har fina, tunna hårstrån och ditt hår känns babymjukt. Även om du har hårspray lägger det sig platt mot hjässan.

Färg: En färgning ger en illusion av tjockare hår. Välj inte en för mörk färg eftersom din hårbotten kan skina igenom. Slingor ger också en känsla av att håret är kraftigare.

Vård: Välj volymgivande schampo och balsam med proteiner som bygger upp håret.

Styling: Använd produkter som ger volym, styrka och stadga, men ändå ser till att behålla fl exibiliteten, som mousse och hårspray. Föna håret med huvudet upp och ned för att få mer volym.

 

… Tjockt

Kännetecken: Personer med tjockt hår har inte så mycket hår, men väldigt tjocka hårstrån. Tjockt hår är ofta starkt och går inte av särskilt lätt.

Färg: Ett tjockt hår kan färgas eller blekas utan problem.

Vård: Använd cremer och serum som ger fukt och näring och gör inpackningar.

Styling: Vax fungerar bra på tjockt hår eftersom det tynger ner håret och gör det platt. Sätt i topparna eller dra tunt på översta håren för extra glans.

 

… Rakt

Kännetecken: Raka hår är ofta platta och tunga och är ofta svårstylade eftersom håret kan vara väldigt glidigt.

Färg: Alltför kontrasterande färg på slingorna kan få ditt hår att se stripigt ut. Gör slingorna aningen mörkare än din naturliga hårfärg.

Vård: Använd inpackning och leave-in-produkter.

Styling: Serum ger glans och håller håret mjukt utan att bli frissigt. Använd volymmousse när du fönar håret.

 

… Lockigt

Kännetecken: Vågigt eller lockigt hår är ofta tjockt och har mycket volym. Däremot kan det lätt bli frissigt, torrt och glanslöst.

Färg: Satsa på en mild toning som inte torkar ut håret.

Vård: Lockigt hår är sprödare och torrare av naturen. Använd schampon och balsam som har fuktberikande ämnen som gör lockarna elastiska och spänstiga. Gör inpackningar varje vecka.

Styling: Lyft fram lockarna genom en tratt på hårfönen. Använd produkter som ger fukt utan tynga ner. Leave-inprodukter som ger både form och glans är idealiska.

 

 Tips! Använd alltid använda värmeskyddande produkter vid föning eller styling! 
obh-bjorn-axen_460x200


Ännu en håla!

Heheh, det här börjar ju nästan bli en vana :p och en bra en också. Nä men det var härligt med lång lunch, sen så slutar vi tidigare idag också eftersom att gympan utgår! Yea.... Sen ikväll så är det ju ännu ett avsnitt av "true blood" :) så dår blir det att sitta vid tvn ikväll. :)
pusspuss




Sienna.jpg
Ska läsa babe idag!

Dagens plagg är...






Har kollat in denna snygging ett tag från H&M. Ser både skön och snygg ut!


Men visst hade det varit uppkäftigt att ha nån av dom här till och....


dom här skorna! Olala...

Regnar det så regnar det...

Hej svejs godingar :p

Blir lite sur när det regnar för jag hade ju tänkt fara ur och spriga, Jaj får se om det avtar. Hoppas hoppas!

Jag och mamma ska och kolla på en vinterjacka till mig och senare idag så ska jag beställa från hm. :) Blev ganska mycket som ska beställas men det går ju skicka tbx om man inte skulle vilja ha något. Smidigt. :)
Vad kulle man kunna ha för någon vinterjacka denna vinter tro? Det dåliga med att köpa jacka här är ju att alla kommer att ha samma. Ni vet liten stad litet utbud...
Nö men nu ska jag kila iväg, måste börja med maten vid fyra sen också. :) Mästerkocken i mig ska dammas av
pusspuss




blir hasselbackspotatis och kött, mm smarrigt!

Vad tycker ni?

Vad tycker ni igentligen om hippie looken?






Dagens plagg är...




Denna dragkedje prydda skapelse fån Mango

Ny klipptid..igen

Hej hej, haft en bra dag?

Har nyss kommit hem typ. Var förbi vickan en snabbis och beställde en ny klipptid :) Eller rättare sagt slingtid. Hade faktiskt tänkt göra mörka slinor igen nu då det börjar närma sig vinter ;p Tror det blir snyggt.
Måste tvätta av ansiktet eftersom att någon har smetat sprit över mig... Men jag var på ovanligt bra humör så jag skonade honom något jag kanske får ångra, eller? Jaja, känner mig äcklig så får ta och göra det nu då. :)
pusspuss

 


J*vla idioter!

Tycker synd om min lillasyster. Nån J*VEL har tagit hennes cykel och bytt ut den mot en svart lackad skit sak! Ni vill inte veta hur förbannad jag är! Skulle ha sett hur jag såg ut när jag fick veta. Måste vara nån i hennes egen ålder... Fy f*n.

 

 


Dagens plagg är....



House of wax!

Vakna? :) Sitter med Minna och ser "house of wax" på femman just nu. Scary scary! Nä men nu ska jag bara skriva om idag sen ska jag forsätta se... Okej, here we go. :) Jag och Elina åkte med pappa till skellefteå då vid nio halv tio sen gick vi på stan till klockan helv tre. Ska visa en sak jag gjorde sen. :) Blev bra, ja jag gjorde då ett hål i örat, där det går inåt. Om ni förstår vad jag menar. :) Nä men jag är nöjd men det är något konstigt med läkörhänget, om det ens är ett läkörhänge för det ser verkligen inte ut som ett. Men jag ska gå på helgrens på måndag och fråga hur det ser ut och sånt.
Jaja, nu ska vi väl börja runda av här.
pusspuss





Drar iväg till Skellefteå... igen

Godmorgon, lite tidigt för en lördags morgon men det beror på att jag ska till Skellefteå med Elina idag och gå på stan, Ska väl se om en vinterjacka kanske men inget mer shopping för min del. :p Nä men nu ska vi dra så ha det bra idag, :)
pusspuss

Tips!

 

 

 

Lång eller kort, smal eller tjock, gammal eller ung spelar ingen roll. Celluliter kan drabba alla. Många tjejer får dem redan under tonåren då fettdepåer kring rumpa och lår börjar utvecklas.

Hur uppkommer celluliter?

Fettcellerna trycker mot blod- och lymfkärlen och på så sätt blockeras blodgenomströmningen, vilket gör att dräneringen av slaggprodukter och vatten försämras och vätska samlas. På så sätt uppstår gropar i huden.

 

Hur kan man förebygga /reducera celluliter?

Apelsinhud kan bero på, eller påverkas av, ett stillasittande jobb, dålig kost, för lite sömn, rökning, för lite motion eller ärftlighet och hormoner. Genom att träna och äta bra kan du förbättra blodgenomströmningen och därigenom reducera celluliterna.

 

Hur effektiva är anticellulitcremer? 

Anticellulitcremer hjälper till med dräneringen av vatten och slaggprodukter och angriper problemen från flera håll. Bitta Bylin, utbildare för Clarins, säger att det bästa resultatet uppnås av en kombination av träning och bra kost tillsammans med en anticellulitcreme.
– Det är helheten som ger bästa resultat. Gällande appliceringen så bör man den första månaden applicera cremen två gånger om dagen och därefter, för att bibehålla resultatet, fortsätter med en behandling om dagen.

 

Hur applicerar man cremen?

Det finns olika typer av cellulitprodukter, de punktbehandlande smörjs in på den drabbade kroppsdelen och de andra används över hela kroppen.
– Största misstaget folk gör är att de bara smörjer produkten lokalt på problemområdet. Kroppen är ett helt system om jobbar som en helhet och man måste smörja ända från anklarna till höfterna – om det nu är låren som är problemområdet, säger Bitta Bylin.

 

Tips från hudterapeuten! Applicera cremen mot hjärtat, för att understödja blodets och lymfans riktning. Om du samtidigt spänner musklerna i det aktuella området hjälper du kroppens system ytterligare – muskeln skapar ett tryck underifrån och handen ovanifrån – däremellan finns slagg, vätska och celluliter som på så sätt ”fångas in”.

 



Produkttips:  Biotherm Celluli-Laser Slimming Treatment
 

Clarins High Definition Body Lift
 

Nivea My Silhouette Slimming & Reshaping gel-cream
   
   

Babe´s here!

Joo, ännu ett nummer av "sofismode" är här!




15 sept.jpg

Dagens plagg är....

 

Den här snyggingen från Acne!

Äntligen Fredag!

Yea! Nu äntligen kan man chilla lite. Slutade kvart i två idag och sen så fick jag köra hem i regnet. :p men nu sitter man här hemma och sitter vid datorn och dricker varm oboy. mmm! Avundsjuka? Haha, för det är ju inte så att alla kan göra en kopp choklad... :d Nä men behöver värmen. Eftermiddagen så skulle jag och amanda fara på varuhuset och köpa pez. Ni vet såna där små pastiller man köpte när man var små. :) Gött gött.

Sen ikväll blir det kanske bio igen ;) har ju blivit en del filmer nu men jag är väl inne i nåt bio stimm antar jag. ;) Vi ska se "Flickan som lekte med elden". Har inte sett ettan än men ska se den efter. :) Annars kanske jag inte afttar så mycket av andra filmen. Jaja, det blir nog kul kul.  
puss puss





Till skolan!

Hej hej, eller godmorgon igentligen. :) Ska strax fara till skolan men tänkte bara hinna skriva en tväris.
Var ju då hos elina igår och såg idol och sen såg vi kändisdjungeln och jag höll seriöst på att spy när dom skulle dricka oxhjärna... Fy f**!
jaja hinner inte skriva mer. Måste skynda iväg nu. :p
pusspuss

Vad tycker ni?

Vilken av dom här klackarna från skopunkten skulle du vilja ha i din garderob?



            







       
        


        

Idol hos Elina ikväll

Tjoo, ni underbara! :) Haft en bra dag?

Idag så bestämde jag med Elina att jag skulle dit och se idol och kanske plugga lite. Har nåt läxförhör imorgon. :) Så då blir det att vara där ikväll. :) Nåt annat som hänt. Nja inte direkt kanske. Eller jo, kom på att på lördag så är det något som kallas "stugsista" i österjörn och då samlas alla som har stuga där och äter och umgås. Sen blir det nog lekar och sånt men vi ser väl. :) Åker dit på dagen och sen på kvällen åker vi hem igen. Då går inte lördgen bort iallafall. :p





Blir att plugga lite biologi, andning, Sen måste jag kolla igenom franskan en gång=klar!

Dagens plagg är...


Palljett klänningen från H&M! Finns i två olika färgen och man måste bara älska båda...


Snabbare och snabbare

Godmorgon babes! Sovit gott?

Vaknade kvart i sju imorse och snoozade ett tag, klev upp och gjorde mig klar mycket snabbare än jag brukar. Så nu känns det bra att slippa stressa :)
Någon som såg treublood igår? Serien är ju bra! Har ju följt den nu i tre veckor typ och den blir ju bara bättre och bättre. :) I samband med det så hörde jag att dom kommer att köra minst tre sesonger av den. Dom har redan börjat spela in den tredje i usa typ. Lite efter här i Sverige.. :p




Inte Bella och Edward men bra trots det. :d

Jag var duktig!

Haha, vi hade skoljoggen idag och det gick ganska bra ändå! Jag kom in på 29,40 minuter. Blev stolt att det tog mindre än 30 min. :) Men nu är jag väldigt trött i benen och har huvudvärk :p Får vila upp mig ikväll, ladda om batterierna lite. Skönt skönt. Kanske bastar och tar ett bad. Med ansiktskmask! Åhh, jo nu blev jag plötsligt jäte sugen på det. :) Ska fara och köpa en dollarstore mask tror jag. Med jorgubbsdoft. mmm. '
pusspuss

Tips!

Vilken hudtyp har du? Ansiktet är vår mest utsatta
kroppsdel. Dagarna i ända får den stå ut med påfrestningar '
som sol, vind, torr luft framför datorn, kyla och avgaser.
För att inte tala om sena festkvällar! Med andra ord behöver
ansiktshyn lite extra omvårdnad med hjälp av skräddarsydda
produkter. För att klara detta krävs det att du vet vilken hudtyp du har.





Normal hy:


En normal hy är mjuk och spänstig, fett och fukt är i
balans. Den har en jämn färgton och är varken torr eller
glansig. Det är lätt att den som benådats med normal hy
försummar den - det finns ju inga synliga problem. Men
ingenting varar för evigt! En normal hy som får klara sig
på egen hand kan bli blek och livlös, och dessutom har
den en tendens att bli torr med åren. Alltså – även en
vacker hud behöver vård och omsorg för att behålla sin fräschör!

 Produkttips: Biotherm Multi Recharge





 Torr hy:

När huden har brist på frukt och fett blir den torr, vilket
beror på att de fuktighetsbevarande ämnena har minskat
eller att den skyddande fetthinnan har tunnats ut. Och när
huden blir torr, blir den narig, fjällar och får sprickor. Detta
 gör den extra känslig och dessutom tenderar den att åldras
lite fortare än andra hudtyper. Men lugn bara lugn! Med
rätt omvårdnad, som rätt sorts ansiktscreme, får man ordning
även på torr hy!

 Produkttips: Dior Hydraction

 

Fet hy:

Fet hud beror på överproduktion av fett i talgkörtlarna.
Det gör huden blank och oljig, den får synliga porer och
särskilt feta partier i T-zonen. Fet hud tenderar också att
utveckla finnar och pormaskar lättare, och talgkörtlarnas
utgångar korkas ofta igen av hudceller och fett. Konkreta
tips för en mindre fet hy är att undvika alkohol, koffein,
heta kryddor och skaldjur, samt att försöka att låta bli
att röra vid ansiktet under dagen och att inte träna med
makeup i ansiktet. Den goda nyheten är att fet hy inte åldras
lika snabbt som torr eller normal.

Produkttips: Clinique pore minimizer serum




 Blandad hy:

Blandad hy är en kombination av fet och torr/normal hy,
med både torra och feta partier samt en fetare T-zon (panna, näsa, haka)
med större porer. För dig med blandad hy är det viktigt att
punktbehandla de olika områdena med anpassade produkter.

 Produkttips: Clarins Hydra-Matte Lotion 


Vad tycker ni?

Vad tycker ni om....




hostlook_460x350
Höstens makeup? Mörka plommon läppar till hollywood hår? Nja skulle jag säga
är inte riktigt redo för det än. Men visst är det säkert snyggt på vissa :p

Nu funkar moppen!

Äntligen kan jag bara säga, så går den fin fint... Jag och pappa for förbi Hanna L idag för att sätta i det nya batteriet som har stått och laddat i flera dar. Och när vi skulle starta den så funkade den inte ändå. Så pappa blev tvungen att skruva i den. Men tillslut så fick vi igång den så nu ska det inte vara problem :p Härligt att kuna använda den igen! :)
Har inte hänt så mycket idag på skolan. Tagi skolfoto och det var ju skönt att få det undastökat. Det blev en ganska härlig dag så nuär man på top humör! :)
pusspuss

Såg ju bio också :p

Glömde berätta att vi var och såg bio igår kväll ju! Vi såg "the ugly truth". Den var jätte bra! Det var defenitift värd 85:- Jätte rolig!




New moon trailern!


Visst är den bra?! Kan knappt vänta, vill se nu!


Mina saker!

Hej hej, Nu har jag kommit hem och hunnit göra mig lite mat och annat. :) Har också hunnit ta kort på mina inköp så, here you have them! ;)





Bälte: Cubus 99:-


Byxor med skinimitation: Ginatricot 299:-


Cardigan: Gintricot 199:-


BH: Ginatricot 129:-
Trosa: H&M 69:-


Cardigan: H&M 249:-



På väg till stan snart

Godmorgon! Haft det kul igår?
Vi var ju på stan HELA dan igår här i skellefteå enda till åtta typ. Då tog vi bussen till Annas lägenhet på Anderstorp. Det var bara för att Linnea hade glömt lägenhetsnyckeln i Arvidsjaur och sen när Sara skickade den med bussen till Skellefteå så missa hon den också. Bra bra :p Men det fixa sig ju för vi fick sova här. :) Så nu är vi bara på väg att packa ihop och fara sen. Ska med bussen som går klockan 12.00. Vi hörs när jag kommer hem! Ska nog lägga ut bilder på det jag har köpt sen också :)
'PUSSPUSS

Hos Jossan

Tjoo, händer ikväll då? :)
Hade igentligen tänkt följa med familjen ikväll till stugan men eftersom att jag och Minna far till skellefteå imorgon med bussen som går klockan 8.15 så stannar jag hemma. Men just nu är vi hos Jossan. Hanna J och Imaan är också här så vi spelar musik och har det gött. :) Sen drar jag och Minna hem till mig, tror vi, eller så drar vi hem till Minna. :p Längtar till imorgon! Vi ska då till skellefteå och gå på stan hela dagen sen så ska vi se bio eller hyra film på hemmakväll. Mys mys!  jaja, vi hörs imorgon!
pusspuss

Kanske inte, men vi var bra!

Ja det gick ganska bra men vi vann inte tror vi kanske kom tvåa eller nåt sånt. Men det tycker jag var bra om man tänker på hur förkyld jag var! Går på nässpray och halstabletter.
Vad har ni för er ikväll? Själv ska jag dricka varmt, tex te, oboy mm och se "idol" och "true blood". Säger ju det, många serier på hösten. :) Så jag lär sitta nerkrypen i soffan resten av kvällen. :)
pusspuss






Gött för halsen ;)

Vi ska vinna vi ska ta dom vi ska göra...

Jo så blir det ju säkert... Med min snuva ska vi ju vara glada åt att vi kommer i mål. ;p Nä men jag ska faktiskt försöka för Hannas skull :) Får väl se hur det går.

Hur många såg idol igår förresten? Hahah Kissies bror! Haha hon sa ju att han gick vidare men man får ju hoppas att hon menade att han gick vidare för att träffa juryn annars säger jag då bara: liar! Roloigt hade man ju då när man titta :p Nä men jag ska gå och byta om till orienteringen och sen bege mig dit. :)
pusspuss

Seriestartskväll

Inte för att jag tror att det är nån som har missat det men ikväll börjar ju då idol på tv4. KLockan 20.00 kan man se det första avsnittet eller vad man nu ska kalla det. Sen börjar åxå andra avenyn på ettan men jag vet inte riktigt när, ser det på webben. :) Härligt härligt. Det är konstigt att alla dom bra serierna börjar på hösten. Är ju kanske lite tråkigt för alla tv tittare som även tittar på sommaren. Brukar ju inte bli så mycket att titta på tv på sommaren så dom spara väl bara pengar antar jag... :) Men missa inte ialf.






Vem utser dom med hjälp av folket till nästa idol? Kanske en till Arvidsjaur bo kanske?
:p får väl se.


Nääääää!

Inte igen! Serriöst... Nu börjar jag bli jävligt less dom här influensorna. Nån som håller med mig?
Synd att dom inte går göra något åt... ja ja ska väl inte gnälla igentligen, finns andra som jag vet har det värre än mig. barnen i Afrika, hehe. (tro inte att jag är hjärtlös för det är ju sant) ;p

Vad mer idag då. Jo fick veta elevens val grupperna och som jag förstod så skulle jag få musik. Har ju bandet och eftersom att vi ska ha en spelning i mars så var det ju självklart. :) Vår grupp består av: Jag, Hanna-sång, Emil Rylen-bas, Linus Sandgren-elgitarr, Elias Åman-trummor, Aron Nygren-keyboard och vårt nyaste tillskott Elias Forsenberg-okänt (haha jag vet inte vad han spelar!?)

Mer har jag faktiskt inte hunnit göra. Ska väl försöka krya på mig eller nåt. Har ju orientering imorgon med hela skolan som är obligatorisk och jag skulle orientera med Hanna och då kan man ju inte ha typ lunginflammation. Inte för att jag har det men. :)
Pusspuss 





Vad tycker ni?

Om....




Military Style Cardigan                                                                                                     Double Layer Dress     
 
                                                                                                    Stripe Vest
Kate Moss samarbete med Topshop.
Bättre än deras egna kollektion eller?

Sabotage- Kristinia DeBarge






Jobbig måndag med dans...

Hej hej, haft det bra igår? Orkade inte skriva så då sket jag helt enkelt i det ;p 

Så då var det alltså skola idag då. Tror aldrig att det har varit jobbigare att stiga upp än imorse. (jag kanske säger det varje måndag men ja ja..det känns så) Vi skulle ha letioner fram till lunch och sen skulle hela skolan till camp gielas, idrottshallen/camping platsen alltså, för att se på nån sorts dansshow och efter det s¨skulle dom ha workshop. Dvs man skulle danska med dom så dom visade först hur man skulle göra och sen gjorde man likadant... Det var, ja det var inte det roligaste jag har vairt med om precis. Mer säger jag inte. Kan ju förolämpa någon... ;)




Finns för dig vännen <3

Härlig lördag!

Godmorgon alla ny vakna! Sovit gott?

Som jag sa igår så var vi några stycke som skulle se bio. Filmen var jätte rolig och det finns inte ett enda ställe där man inte kan skratta typ... Helt ok, eller och väldigt bra. Efter filmen så for vi till Hanna L och var där ett tag.:p

Så idag då... Nja Hanna N kommer över sen och vi ska hitta på nåt. Men vi skulle ialf gå en sväng med hundarna. Får man röra lite på sig idag också. :) Sen ikväll så ska vi ha riktig lördag, då blir vi nog hos bea eller här. Men vi får se, har som inte sagt något specifikt än. Men det brukar lösa sig. :)
Vad ska ni göra ikväl då?




Inköpen från i Torsdags! 


Väska:Ginatricot 199:-


Lite suddig bild sorry, orkar inte ta en ny :p
Skor: Lundins skor 599:-


Linne: Ginatricot 99:-


Färgen är mycket mörkare ytan blixten...Har ett till likadant linne i
grått typ. Har det på mig därav inget kort. :)
Linne: Cubus 2 för 149:-


Cardigan: Cubus 299:-
Kände att jag skulle ha valt en annan men nu kan
 jag inte göra nåt at det..


Hanna inne på Cubus tror jag det var :) <3





Då blir det bio ikväll :p

Yeee! Har varit glad hela dagen! Känns super. Blev bjuden på bio ikväll eller jag blev bjuden att följa med iallafall så det ser man fram emot. Ska se "sommaren med göran" tror den är ganska bra och rolig. :) Får väl utvärdera sen.. Efter bion blir dt väl att dra hem till nån och hita på nåt :)

Sen kan jag ju nämna att man har ff i helgen! Oooja! Härligt. Får väl se vem man hittar på :p
pusspuss





Kultur dag idag då

Ja så har den här dagen gått och det har varit trevligt. Det var bättre förra året men vi fick gå mycket på stan den här gången och det var ju såklart kul. :) Nog hittade jag en massa fint som jag såklart blev tvungen att köpa.. En väska, skor, tre linnen och en cardigan. :) Men det blev lite mer än cad jag väntat mig. Men nu ska jag spara... eller åtminstone försöka. :p Lägger upp bilder från idag sen. Imorgon tror jag det blir. Är super trött nu efter att ha stigit upp sex imorse.  
Pussogodnatt

Kom på....

Kom på nu att man kanske skulle ha varit ut och köpt något att äta till bussen och sånt imorgon. Var riktigt sugen faktiskt! vad skulle man köpa då? Godis eller bara nån drick yoghurt? Får ta och fundera ut nåt. :)



   OR? 





Peppa till imorgon!

Åhh, vad jag har huvudvärk just nu! Måste lägga mig lite tidigare ikväll tror jag dels för att jag ska upp före f** imorgon och dels för att jag inte har sovit så mycket på senaste dagarna. Har drömt jätte konstigt. :p hehe,
jaja det jag skulle säga igentligen var att det är imorgon som vi åker till Luleå på den där kultur grejsen.

Kan förklara det där... Vi är några stycken som plockas ut från högstadiet och några från gymnasiet och vi får tillsammans vara med och rösta på olika konserter och annat musikaliskt eller teatrelistiskt (supersvårt ord) underhållnings program som vi vill ska visas för våra skolor. Okej, det där kanske man inte förstod så mycket av men jag hoppas att ni förstår ungefär, kanske...

Jaja, väl där inne så får man ta raster och man bjuds på frukost lunch och middag. Efteråt så kan man, om man vill, men vem vill inte det, gå och shoppa! Det brukar vara jätte kul och det är jag, Hanna och Aron från högstadiet och några tjejer från gymnasiet. :) Kul kul, och jag vet att det kanske inte låter kul men det är det faktiskt.
pusspuss



Kulturens hus Luleå.


Vad tycker ni?

Som ni kanske vet så har hösten många udda kläder att bjuda på och alla kanske känns lite konstiga att ta på sig.
Så vad tycker ni om sammets klänningar och tröjor och jeans/läder byxor?





Okej det här är då läder/jeans byxor. Det här var igentligen ett dåligt
exempel för jag tycker att det är snyggare om själva jeansen är svarta
så att lädret inte sticker ut så mycket.



Sammet då... nja. Inte okej på klänningar men jag skulle gärna tänka 
mig en lite "pösigare" tröja. Skulle nog vara fint, har sett en på H&M
som inte alls var dum men jag hittar den inte nu. 




Babe´s here!

Finally. Har nu väntat en hel vecka så idag har jag köpt Sofis mode! :p








Lite kortare dag idag. Skönt!

Slutade tio över två idag och det var väl tur. Var jätte trött på eftermiddan. Har varit med hanna efter skolan tills nu ungefär. :) Vi for ut och cyklade med hundarna. det var välbehövligt för både dem och oss :p
Sen har jag inre hunnit med så mycket mer. Längtar tills på torsdag! Ska ju till Luleå med det där Lena grejset då. Men det bra är att vi får gå på stan i rasterna och efter att allt är slut. Dessutom blir vi bjudna på mat ;)
pusspuss




Amanda, Bea och Elina på skolan :)


Hanna hos mig. Tror hon försöker bli kompis med katta :p


Sötis! :d


RSS 2.0