Nu blir det lite chill

Hejsan allihopa. Haft det bra då jag varit borta? :) Har varit i stugan med hanna ett par dar. Vi har legat och pressat på stranden heldagarna och fått lite färg. Jag har också premiär tältat en natt och det var väl trevligt. Lite varmt när solen låg på när vi vakna men annars så... :) Resten av kvällen blir det väl att ta det lite lugnt och försöka ladda upp lite batterier till London. Nu är allt helt klart så det är skönt. Blir ju en lång bilresa först och det kommer vara lite jobbigt. Sen har jag just fått veta att det kommer vara väldigt varmt just veckan då vi är där och det känns ju bra. Kanske man kan hitta nån strand att steka på ;p man vet aldrig.
pussisar





Till Akkavare

Hejs. Hinner inte med nåt långt inlägg men jag kan ju säga så mycket som att jag och några har tänkt fara till en by som heter Akkavare till ett spökhus (haha) eller nåt :P skrivr sen :)
puss

Hemma från Piteå :p

Hejs hejs, ni har väl inte saknat mig alltför mycket? Tänkte väl ;)

Ja, nu var man då hemma från piteå och alt är lugnt här. Tänkte berätta lite kort om allt. Jag sov hos hanna på fredagen eftersom att vi skulle åka med hennes föräldrar tidigt på morgonen. Vi åkte vid nio från arvids och var framme vid elva i piteå. Jag och hanna ville gå på stan ett tag och sen åka ut till Piteå havsbad där mina föräldrar hade husvagnen (vi skulle sova med dom där) Efter att vi hade varit klart på stan med massa påsar så skulle vi då ut till havsbadet och äta lite först och sen göra oss klara till kvällen. Var ju på psg discot till elva och sen gick vi och ragga på stan. Nä, men kvällen blev lyckad iallafall. :p
pusspuss




Blev ju att fynda lite på stan såklart ;)


Jeans kjol och linne: Cubus


underkläder: Kapphal


Skor: Wedins
Armband: Cubus


Smycken: Ginatricot


Bikini topp: H&M

Klaga inte på min bränna för jag vet att den är hemsk!...


Bada på Gielas

Hejsan svejsan sötnosar! Det har varit sååå jäkla varmt idag att jag har hållit mig förmycket inne. Inte bra men nu så ska jag ut med Hanna och Agnes på gielas och bada. :p Kommer bli jätte skönt! Det är ju ändå lika varmt ute nu som det har varit hela dan. Kan ju säga att dom sa på tv att det varmaste stället i Sverige var Skellefteå och det är ju inte så långt till oss. :)





Ny vaken

Godmorgon.. Hehe blev lite lång sovmorgon idag för min del. Men  nu är man vaken och väldigt pigg. :) Idag hade jag  bara tänkt packa klart till Piteå och sen vara med hanna<3. Måste hinna äta och vara ute med hudarna också.
Kändes jobbigt men men..






Nu har dom sista sötnosarna farit. Svea<3 åkte idag :,(

Piteå till helgen.

Tagga till helgen eller? Joo! Ska ju till piteå med hanna <3. Vi åker på lördag morgon och kommer just till öppnings dags för affärerna. Perfekt! Hade tänkt hitta nåt fint. Typiskt mig att alltid köpa nåt. Men nu när man har pengar så är det ingen fara ju ;p Skriver lite nogare sen vad vi ska göra allt mest och sånt. Men det får bli imorgon det... Kanske blir att sova över hos minna<3 inatt men vi får se. Det är ju min första lediga dag idag! Känns sååå skönt.. Nä men hörrni nu hade vi tänkt se en film. Hörs imorgon dåe. :)
pussälsk



Lär ju shoppa på gina...





Sista dagen imorgon!

tjenatjena, Har det varit nå varmt idag då? Eh joo. Har brännt mg lite mer idag. Hur nu det var möjligt men ja, det har hänt så... Ska fara ut sen idag och köpa solskydd av nåt slag. Hehe ni kan aldrig gissa vad jag och bea har gjort. Vi bad bussen släppa av oss vid camp gielas efter planteringen och då sprang jag och bea ut på bryggan och hoppa i med alla kläder på. Vet ni hur skönt det var! Sen gick vi hem med blöta kläder. Riktigt sexigt ;p
jag ska strax vara med minna en stund ikväll och sen måste jag börja packa till piteå i helgen. Jag och Hanna ska dit och bo hos elina i hennes husvagn på piteå havsbad. Hon har ff ;) hehe blir nog kul. men nu ska jag göra nåt vettigt så.
Pussokram




Snyggingarna finns på hm. :)

Bra humör veckan ut!

Hejssvejs. Har gått superbra på planteringen idag men mer säger jag inte om den.
Eller jo kan ju säga att jag har fått en ganska kraftig solbränna och det gör väldigt ont.
Men jag ska smörja med kylbalsam och "after sun". det blir nog bra.. Hoppas jag då ;p Jag har hunnit ganska mycket idag ändå, jag har duschat, ätit på frasses med Bea och varit uteoch cyklat med hundarna. Jag har också läst "sofis mode" nu ikväll och jag tyckte at veckans tidning var superbra! Det brukar ibland bli lite tjatigt men inte det :) Jag är helt enkelt på bra humör i veckan och inget ka förstöra det ;p
pusspuss




Nästa vecka på fredagen bär det ju av mot london! :D

Är jag knäpp?!

Tjoo darlings! Har gått ganska bra på jobbet idag. satte väl inte så mycket mer än vanligt men det var roligare. Jag tror attjag faktiskt börjar tycka att det är lite kul. Inte just att planta då men nu sista veckan har det faktiskt varit lättare just för att det har varit kul. :p ja, jag är knäpp. Nåt fel måste det vara iallafall.
Nog om mitt lilla fel... Lite tråkigt att lyssna på kanske. Väntar bara på maten som är klar om en timme typ och då måste jag fördriva tiden. Vi ska äta jätte gott föressten. Det blev grillat med "hemma gjord" potatissallad och god sås. Mmm! hade tänkt att jag skulle berätta hur jag har planerat min sommar men det får jag göra senare ikväll :)
pusssålänge





Zorro


Minou

Nu har nästan allihopa åkt iväg. Ni fattar inte hur tomt det känns. :,(


Då jobbar man imorgon...

Neeeej! Snälla, jag vill inte jobba. Är så jävla less på plantor och rör att jag bryter ihop. Det är inte ett skämt, det är inte ett dugg roligt utan bara jobbigt. Men jag försöker för jag har inte så stort val här. Så just nu försöker jag att peppa med London. Det är ju bara en vecka kvar! Kan knappt fatta det. Jag ska ta så mycket kort att det kommer att fylla massa inlägg med bara bilder. Tror nog att ni hinner bli less mitt "London tjat" innan jag ens har åkt. Guuuud vad jag längtar. :D
pussokram



DS_246856_A.tif    DS_246856_B.tif

Såå snygga! Eller hur?

Hemma igen.

Hejs babes! Im home. Har ni saknat mig? ;p
Ja, så har man varit i Gallejaur ett tag och träffat släkt och vänner. Minna följde mig ju dit och vi hade jätte kul. Vi sov i husvagn och det blev ganska varmt där ett tag men vi överlevde som tur var :) Det var jätte fint där borta och det var jätte somrigt. Vi firade midsommar med massa lekar och mat. Äfterrätterna var super goda! ;) Vi har dessvärre inte hunnit bada än men jag hade tänkt göra det idag. Om jag inte ballar ur vill säga. :) Har faktiskt tagit lite kort men bara med mobilen eftrsom jag råkade packa kameran i fel väska... Hehe
pusspuss








Snygg jag är när jag ror! haha ;p

Nu bär det av!

Hejs svejs. Ska  Strax fara till Gallejaur och fira midsommar där. Minna ska följa med och vi ska ha det skoj ;p 
man har alltid skoj med mig.. Brukar ju bli lite väl sena nätter där borta så jag laddar som fan. Hade tänkt att vara med Louise där också. Blir roligt att träffa henne eftersom jag inte ens minns när jag såg henne senast :p Nä men det kommer bli roligt och jag kommer inte att kunna skriva nåt i helgen. Har inga pengar på mobilen och det finns inga datorer där så ni får vänta. Gör mig en tjänst och snälla dö inte medans jag är borta ;)
pusssålänge 


minnalindgren.blogg.se = sååå fjortis! Seriöst kan nån säga till ungen! :o




Hade ingen bild så det fick bara bli nån sommar bild...

Ut med Elina

Har just kommit hem men hinner inte göra något med headern för att Elina smsade och frågade om vi kunde göra nåt ikväll så det blir att vara med henne lite. Är ensam hemma dvs utan både föräldrar eller syskon. annars brukar det ju vara ganska fullt hus här. :p jaj men nu kommer då Elina.
pusspuss


Färga hår..

Tjoo snyggingar ;) Hinner brara skriva ett snabbt inlägg för jag ska strax fara och färga håret på Bea. Hon hade gjort för mycket slingor och hon ville inte ha det så. Då ska jag hjälpa henne med att fixa det. :)
Har nyss kommit från duschen så jag ska bara blåsa håret och fara. Det har ju som inte hänt nåt speciellt idag så har inget att berätta.
pusspuss






Lägger ut bilder sen. Om det blir bra ;p hehe

Spotify ;p

Hej igen ;) har just skaffat min egen spotify och hunnit ladda hem massa musik. Synd som fan att man inte kan bränna det på en skiva eller ladda över nånstans. jaja, bra att det finns ialf. :)
haha ni kan inte gissa vad jag gjorde idag, hehe jag dödade en orm. haha jag högg ihjäl den med mitt plantar rör. Tyckte att jag var jätte duktig. En av våra planterings baser hittade den och sa att jag sjulle hugga av den huvudet. Så det gjorde jag. Men det började ju typ lukta arsle. Haha ja ni, jag är jätte trött så jag sitter och skrattar åt allt.


Jag vet hur man gör en spotify, gratis då och man behöver inte nån inbjudan. :)
Finns att hitta på ganska många bloggar och liknande men ändå ;)





Ni såg kanske att jag ändrat lite på min header
men tror jag ska ändra den igen. Har några ideer så
jag tror inte att det blir att ha såhär länge till :p eller vad tycker ni?

Gårdagen.

hejs, glömde skriva igår så jag gör det idag istället. Blev att vara med Minna, Bea, Jossan och Cissi. Vi var hemma hos min pappa (eftersom att ingen var hemma så ;p) och såg "mean girls" som gick på tv. Sen såg jag att vi hade ganska mycket glass i kylen så vi åt typ upp allt. Vilka fettosar vi var, Det var typ tre glasspaket. Inte fulla då men...  Roligt roligt.

Kan ju meddela att det inte gick så bra att planta igår då det var måndag, det regnade och alla var jätte trötta. Satte typ 5 lådor. Oj vad vi kände oss duktiga ;p Men idag gick det lite bättre men då åkte vi bil i sammanlagt tre timmar så idag satte vi bara sju.. :> hehe Hade tänkt att hinna duscha och äta lite nu sen får jag se vad jag hittar på.
puss 

Bilder.

Här kommer massa bilder från lite allt möjligt. ;p enjoy!
Speciellt korten på mig ;)...ironi....




Från klassresan ;)


Mitt ny tapetserade rum ;p


Lilla Svea och pappa Sigge :D


Lite från skolavslutningen i kyrkan. :)

Det finns en gräns.

Jag orkar inte längre. Ingenting är exakt som förr. När man väl har börjat tänka så är det svårt att låta bli.



Jobbar imorgon...

God morgon sötnosar, sovit gott? :)
Känns ju lite sisådär att det är söndag redan. Helgen är inte speciellt lång. Jag hade ingen lust att tjäna pengar imorgon, men jag är ju tvungen att åka så jag har inte så stort val...

Ni kanske vill veta vad jag gjorde igår och sådar men det inns inte så mycket att säga utom att vädret var pisst så ingen ville spela brännboll med mig och Agnes så då gick jag och Agnes iväg till my place och såg en film. Heheh den hette "the house bunny" och handlade lite om playboy. Hehe jo jag och agnes gillar sånt förstår ni! ;p
Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag sätta mig och fixa musik till min spotify. Good shit!





kommer börja gråta på onsadag när dexter/gant åker.... :,(

Svennebanan :>


Lilla Diva!

Puhuu! Nu har första familjen varit här och hämtat lilla Diva. Hon var den första som åkte och det är väl inte så farligt än men det är klart att man kommer sakna henne... Hon kommer nog att få det bra där hon hammnar men dock. :,) Nu kommer det gå jätte fort när dom andra åker. känns forfarande som om dom är typ tre veckor och alldeles för små för stt åka men det är dom ju inte. Kommer sakna dom väldigt mycket.
Nog om mina sorger nu... Den här bloggen ska ju vara rolig. Eller nåt ;p




Tänk att hon har varit så liten! Sötis...

Lördag

Godmorgon! Skönt med sovmorgon imorse eller? Jo...
Var ju som ni kanske inte missat skolavslutning igår och då blev det ju såklart att fira hela natten. Var i min farmors lägenhet och hade det roligt. Vi var ganska fullt hus där ett tag och olyckor skedde.. Det ena var att en tavla gick sönder, Eller rättare sagt skallades sönder, och en fönster ruta krosades. :s lär ju kosta lite men det skulle nån försäkring täcka tror jag. Känns ju bara lite onödigt. Det där med fönstret var verkligen inte tänkt av oss så vi ska fixa det på bästa sätt. Annars var det en helt lyckad kväll och jag tror att nästan alla hade roligt. :)

Får se sen vad jag hittar på idag men jag ska iallafall prata med farmor och höra hur hon vill göra med allt som hände.
Tror det blir att ta det lugt på dagen och sen på kvällen får vi se vad vi hittar på. :)
pusspuss


Om ni undrar varför ag inte har lagt in några bilder så har jag borta sladden till kameran igen.
Typiskt mig!



Skolavslutning!

Tjoo! Idag är det då skolavsl. och just nu håller jag på att fixa mig och sånt. Känns riktigt bra att få sova ut och bara chilla. slippa all stress. Vi skulle ju samlas klockan 11 på skolan och nu är klockan just efter tio så jag har all tid som jag behöver. Men jag tror dock att det kommer att bli lite stressigt mot slutet för det blir det alltid. Ja ja, det verkar ju då bli lite fint väder iallafall och det är vi glada för. Dt är samtidigt bra att det inte är 30 grader varmt för då blir det jätte varmt i kyrkan. Usch!
Nä men nu måste jag fortsätta med mitt och sen får jag önska alla en bra skolavslutning för er som ska ha det.
pusspuss






Sommarn är här! ;p

Knock you down...


Ladda med relax

Hejsann, hade just tänkt sätta mig i bastun ett tag och ladda upp för nya baetrier imorgon. ska ju vara vaken ett tag som ni kanske förstår ;p
 känns riktigt bra att slippa gå upp såå tidigt imorgon. Lär ju behöva gå upp klockan åtta iallafall men det blir ju som en sovmorgon för mig ;)
Skriver sen hur hela dagen/natten blev imorgon. Om jag nu vaknar överhuvudtaget imorgon :p
Nu ska jag bara ta det lugnt och göra i ordning allt till imorgon och jag ska göra det utan stress!
pussokram





Strawberries for life

Haha, här sitter jag just nu och äter jordgubbar och glass. jag vet vad ni tänker. Det är kväll och det är inte längre jätte varmt ute men fa fan, ska det va så ska det ;p Ska strax ut och möta upp bea tror jag. skulle fixa en sak. :) Men sen lir det att ta det lungt framför datan hela kvällen tills man ska gå och lägga sig vid tio. Tragiskt,jag vet!
Hade tänkt fixa naglarna lite innan jag somnar sen också och kanske måste jag bestämma hur jag ska ha håret ;p vore ju bra att ha det klart så det inte blir så stressigt med allt ihop.Oj kom just på att jag måste smörja på mig lite brun-utan-sol eftersom jag ska ha bara ben under kjolen. Kan lägga ut nån bild på den sen. :) Nä men det är bäst jag börjar fixa. Livet är hårt för en planterare ;)
pusspåer




mmmm!


Peppa inför Fredaaag!

Hejsann svejsan! ;p Hade tänkt informera lite om skolavslutningen som äger rum på fredag. Vi ska då först samlas på skolan kl 11. Hade tänkt fixa klart allt så att jag kan vara utvilad hela dagen, smart va? ;)
Sen ska vi gå vidare till kyrkan och hela den tillställningen börjar klockan 12. Sen är det bara massa tråååk ett tag och efter det börjar det roliga. :) Först blre nog att äta lunch med olika personer för att små fira sen så blire att fixa sig för annat. ;p Jag ska vara och grilla sen på kvällen och ha det bra med mat och sånt skit. Massa prat och vänner. det blir jätte bra. :d kom förbi så kan vi strula ;p hehe nä men fatta pepp jag ääär!
Hade ni tänkt göra då? hoppas att er kväll också blir lyckad alla underbara firande människor! 
pusspuss 



Sommartider hej hej sommartider! hehe ;)

Nu är det godnatt för mig.

Tänkte bara att jag skulle hinna skriva ett inlägg innan jag gick och la mig. Hade bara tänkt säga att jag nyss har varit ute med Minna och gått lite. Vi har varit och gått varje kväll nu den här veckan och hade tänkt fortsätta med et. :) Det är ju bra om man kan röra öite på döfläsket vaerja dag, Nog för att jag bränner ganska bra på att plantera men lite extra skadar ju inte ;p  Nä men nu svamlar jag bara på och jag måste verkligen gå och lägga mig om jag ska orka gå upp imorgon så...
pusspåer




Lite tid och lite ork

Hej hej! Har varit lite dålig på att skriva inlägg men jag kan säga att jag är rött så död efter en dag i skogen. ;p Har ju nu nästan blivit skogsmulle. Nä inte direkt. Hatar allt som har m,ed skog att göra just nu. Lite jobbigt, jo!
För övrigt går det bra med planteringen och jag har snart börjat hitta rytmen eller vad man nu ska kalla det.
Har inte hänt så mycket under den här veckan och helgen var lugn. :p typ... Iallafall lördagen.

Hade väl inte tänkt skriva så mycket mer idag utan jag tror att jag kommer "börja om" med blogg skrivandet imorgon. Kanske blir att skippa nån dag men då vet ni då att det är för att jag inte orkar. Plantering tar verkligen kol på en!
pusspuss






meee like!

Bättre och bättre!

Hejsan darlings! Idag har det gått jätte bra. Eller ja åtminståne lite bättre. Har satt 11 lådor idag. Duktiga jag!
Går runt och tänker på pengar så att det går fortare ;p Jag och Bea har ahft roligt. Vi är ju så trötta att vi skrattar åt allt! Hehe ja ni.. 
På torsdag ska jag klippa och slinga mig (apropå ingenting.) Hade tänkt göra mer bloda slingor och inte några mörka. :) tror det blir bra men ni får se sen. Kom också på att jag hade lovat att lägga ut massa bilder sen bla klassresan och det jag har shoppat mm. Men jag har inte tid. eller jo igentligen så har jag haft det men har inte orkat. Imorgon ska jag försöka ta mig i baken och göra det. :) Hade inte så mycket mer att säga så jag säger väl godnatt nu då.
pusspuss





Herre guuuud!

Jag tror seriöst att jag hålle på att somna hur jag än gör. Ni kanske inte tror mig men när jag skulle duscha efter att ha kommit hem vid fem och ätit så blev jag så trött att jag tänkte lägga mig ner i badkaret för att jag knappt orkade stå. Jag somnade! Det värsta är att jag inte ens kom  ihåg hur jag somna. Hahah lite roligt.
Kan meddela att jag har fått skavsår och blåsor på fingrarna redan efter första dagen. Men jag tömde 10 lådor och det är jag stolt över. :) Hade tänkt gå och lägga mig senast åtta så att jag orkar imorgon. Gick upp kl 5 imorse...
pussogodnatt





Ett sånt här rör går vi och bär på hela
dagarna + en låda som inte är den
lättaste. Buhuu det är så synd om mig!

RSS 2.0