Min lilla byrå är nu helt full :)

Äntligen så stor den inte och gapar tom längre utan den här gången har jag fyllt den. Brukar annars ha med mig en väska och ha allt i den men den här gången så tyckte jag att det var dags för byrån att göra nytta :) Kändes skänt. :)


Blev typ nåt fel med förra inlägget så det har stått och laddat till nu. Då fattar ni varför det ser ut som om jag bara skriver nu. :p







Eller ja, mer fylld än vad den brukar vara :p har ett ombyte för varje
dag under en vecka :)

 


Dad´s place

Chillar efter en lång skoldag hos pappa. Har tagit ett super bra beslut idag om att sluta FRANSKA pch börja SVENSK/ENGELSKA. Det har blivit såååå jäkla tråkigt under franska lektionerna och inte hjälpte det då med att vi fick byta lärare. Blev bara värre så nu har jag gjort mitt val. Skönt. Är flera andra som har tagit samma beslut så jag är då knappast den fösrta. ;p

Annars då. Har hört lite med några på skolan idag om det där Malta projektet och det går frammåt. Har fått med några iallaf. :) Men jag fortsätter höra vidare. Om ni är intresserade att följa och går fotboll så är det bara att höra av sig. :)
pusshej




Dagens otf..




Tikaja söt söt

Har nu tagit bilder på sötnosen. Hon sover men är lika fin trots det. :) Som sagt hennes ras heter "Sibirisk katt"
Hon har stamtavla och hela kittet. Hon är 13 veckor och vi har henne som fodervärd, vilket betyder att uppfödaren får ha två stycken kullar med henne och sen är hon vår helt och hållet.:)






Hemmakväll igår då :)

Godmorgon! Har varit uppe ett tag nu, sen klockan nio typ, eftersom att Hanna hade match idag så vaknade jag när hon klev upp. Men det var sammtidigt skönt att inte sova bort hela dan. haha låter som min mamma... ;p 
 
Nä men gårdagen då. Ja det blev att se film hos pappa eftsreom att ingen var hemam där. Vi gosade med Tikaja och feta oss. :p Köpte bakelser på ica.. Bad bad. Sen idag ska jag packa kläder till pappa. Ska vaar där till veckan. Mer då... Nja händer inte så mycket så jag lämnar er med det ;)
pusspuss






aa, det är så det ska vara :p





Det blev ju en liten överaskning ;)

Hej hej, mår ni bra? Turligtvis jag också ;p

Eftersom att jag var sjuk igår så orkade jag inte vara med någon igår kväll så då for jag med Mamma och co till avaviken. Ni vet där det inte finns nån teknologi, hehe, Men vi åkte ganska sent och kom hem vid två. Så nu väntar jag bara på att hanna ska komma tillbaka från backen så ska jag träffa henne. :) Är lite oklart hur det blir ikväll men det löser sig nog. :p

Den lilla överaskningen fick jag igår. Jag pratadet med pappa igår eftermiddags och då sa han att om jag kom förbi så skulla jag få en överaskning och nyfiken som man är så blev jag ju tvuúngen att komma förbi. När jag gick in i pappa och malins sovrum så möttes jag av en jätte gullig liten kisse. :) Hon är tretton veckor och heter Tikaja, super söt är hon. Har inget kort på henne än men kommer upp snart. Tar en bild från google på hennes ras.
Men det är inte säkert att vi kan behålla henne om Sigge inte kan vara i samma rum som henne men man hoppas ju. :)



snart frisk :)

Idag så känns det mycket bättre. Har ingen feber men jag är jätte trött även om jag sov till elva typ. Men imorgon kanske jag till och med orkar fixa mig lite. :) Idag har jag bara tagit det lugnt och ätit onyttigt. :p Till frukost blev det ett wienerbröd och oboy. Great! ;) är man sjuk så är man.

Sen har jag sett den här nya filmen "slumdog millionar" som skulle vara bra. Den var lite konstig men jag tyckte den blev bättre och bättre. den var faktiskt ganska spännande. Man fick empati för huvudpersonen eftrsom alla var så dumma mot honom. Klart sevärd!
pusspuss




Host host!

Har nyss gått hem från skolan och nu ligger jag i soffan med datorn i knäna. Hade feber och ont in huvudet... Bra emelie! Bli sjuk fösrta veckan. jaja, nu finns det ju inte så mycket jag kan göra ¨så jag ska göra oboy och sen ska jag sova ett tag. Får ju inte vara sjuk till helgen. ;p krya på mig emelie!
tackohejs





Uppe med tuppen eller hur man nu säger...

Godmorgon sunshines! Sovit gott?

Ny dag och nya förväntningar. Vi börjar tjugo över åtta idag och slutar nån gång vid tre. :) Börjar stenhårt med svenska, idrott och so...  Har orientering på idrotten så om det inte kommer nåt mer inlägg så vet ni att jag är lost nån stans i urskogen :p Hinner inte med så mycket mer nu så jag säger bara: Ha det bitches!
pusspuss





H&M kollektion

H&M goes black/rock.... Eller vad tycker ni? Älskar de nya hm kläderna! :p



Jätte snygga på!


Underbar!



Come to me darling... ;)



Inte så snygg på bild men om man klickar in här så ser den lite annars ut. :)



hehe hello hårboll ;)



Skön cardigan. Har provat den och ska beställa den. :)



Snygg kostym byxa. det sägs ju att kostym byxan blir dom nya jeansen nu i höst.
Klart att jag har beställt ;p



Blir också min snart. :)

Match ikväll

Ikväll så har tjejrna match och jag och Agnes hade väl tänkt fara och titta lite. Om jag orkar men jag har ju inte sett nån annan av deras matcher så jag kan väl offra mig då.

Då ska jag passa på att fråga om inte några av tjejerna vill fara till Malta på träningläger grejs. Det är typ komunen som fixar det och dom kommer att få bo hos en familj som är från malta. Det är typ något utbytes grejs. man byter kunskaper med andra ungdommar från Malta. Har fått i uppgift att fråga om det är nån fotbolls brud som vill fara. Dom behöver tjugo stycken allt som allt. Killar också så klart. Dom vill helst ha med tio tjejer och tio killar. :) Blir väl spännande antar jag. ;)





Gamla prästgården idag.

Tjoo, kom hem för ett tag sen från gamla prästgården. :) Vi var ju där hela dagen idag och spelade kubb, grilla och fika. Mysigt. Först var det bara vår klass men sen kom 9ab också. Så då var alla där och hade kul, eller vad vi nu hade.

Som ni kanske vet så är det ju talludden i helgen och jag funderar på att åka dit men jag kanske måste vara barnvakt.... Sjukt jobbigt om alla andra ska fara. Men jag får väl bjuda hit nån som inte ska dit. Kanske inte hela världen om jag missar men eftersom att det är den sista så kändes det tråkigt om man inte skulle kunna fara. Jaja, det löser sig nog. :)



Att handla till imorgon?

Jaha, så var det dags att fara på utedag med vår klass imorgon... Kul. Hehe nja vet inte. Vi har röstat och kommit fram till att vi ska på gamla prästgården och leka typ. :p sen skulle vi ta med oss fika och sånt där så jag och mamma ska fara på konsum strax. :) lär väl bli en godispåse och en chokladboll eller nåt. Yummie..

Vad har jag gjort idag då.. Ja har typ varit med Bea hela dagen och vi har flummat oss som vanligt. :p vi har ju sjukt konstig humor alltså ;) Gjorde en video som ni inte lär få se. Haha! Jaja nog om det. Har väl inte hittat på så mycket annat än men ikväll blire väl datan lite till och chilla. :) Mysigt mysigt.

Vad tycker ni om min header då? Ful va... Haha ja men som sagt jag var ju inne i nån fas igår kväll tror jag så kommer mest troligt byta när jag har fixat en snygg en. :)
Ha det gött så länge då!




Signatur?!

Okej, jo jag vet att det är många som har en signatur efter varuje inlägg men jag vill trots det ha en. Så jag ska prova i några dagar nu och se hur det ser ut. :)

Sen hade jag tänkt byta header. Det går ju byta tillbx så jag ska ändra det också. är väl mitt inne i nåt ändrar stund. Lär ju få ta bort det sen. Hahha vad håller jag på men, Jaja, nu kör vi. :p


            
                                    


Första dagen i 9:an!

Tjoo hejs. :) Hur var er dag?
Var ju första skoldagen för mig efter sommarlovet och det var intressant. Kändes riktigt bra faktiskt och det är ganska härligt att gå i nian. Men sen är det ju det här med att välja gymnasium efter grundskolan och det är ju den svåra delen. vad ska man satsa på. Något som man vill gå men som man inte känner att man kanske inte kommer vilja satsa på sen, eller ska man välja något inte lika grundläggande men något sm man känner att det finns möjlighet att býgga vidare på. ja ni fattar, såna vanliga frågor helt enkelt. .:) men det löser sig väl. det brukar det ju göra....


Annars har det varit super. Lite överdrivet mycket smittskydds grejs i cafeterian om ni frågar mig men man överlever väl ;p har inte så mycket mer att säga. Så jag lämnar er med det. jag ska ut en tväris med mamma och handla, sen blir det dollar för att kolla om nå pennor och sudd mm. Skolans Åtta pennor brukar inte direkt täcka en hel termin så...
Pussokram



Skolstart!

Kan ju vara lite svårt att komma på sånt som man behöver till skolan börjar så jag tänkte att jag skulle välja ut mina favoriter. Låt er inspereras!







               
Anteckningsblock: Lagerhaus. från 25:-                           



 Runda gem: Lagerhaus. 60st 39:-




                 

Chill pilll- Tuggummi med smak av
pepparmint. Får dig på bra humör.      
Kitsch.se 8bitar för 19:-    


Hudlotion, boss lady serien för torra händer. 
Kitsch.se 150ml för 139:- 



                                      
Nyckelring, Orna Lalo design.    
Forr.se 99:-                                                   




Liten väska. Kukkatori Kukkarot- Marimekko.
Forr.se  20x14cm 120:-
             




                                             
Kassett mapp, Svart/vit. För papper och skrivblock. 
IKEA. 2st för 29:-                                         



SPONTAN MagnetSPONTAN Magnettavla

Spontan magneter/magnettavla. 
IKEA
. magneterna: 4st för 29:-
           magnettavlan:  99:-


Blev ju lite pinsamt...

Hej hej godingar ;p

Gårdagen blev väl lyckad till en början men sen spårade allt ut. :) Det började med att det bara var vi tejer hemma hos mig men efter ett tag så började folk komma och det blev ganska fullt hus tillslut. Vid elva tiden så kom hannas mamma förbi så vi skickade ut alla och sen satte vi oss ner och prata typ. :p Det gick då bar sm tur var men lite pinsamt att skicka ut alla.... :d

Ida så har jag sett film med hanna och vi pratade lite också. :) Så imorgon är det dags för skola igen.... Känns lite jobbigt men jag har ju längtat så. ;p får väl ångra det nu. Nu blir det att längta till alla super korta helger framöver.... Jaja, måste väl fixa det. :)  nä så nu håller jag på att förbereda mig. Har inte gjort ett piss igentligen så får väl göra det nu då. .)
pusspuss





Glömde....

Hade ju tänkt berätta att jag var och övningskörde (heheh typ) idag i stugan. :p jag var så bra att sista kilometerna behövde mamma inte ens säga vad jag skulle göra och hur! JAG KAN KÖRA BIL. Ni som säger annat.... heheh nä men jag blev jätte stolt när jag skulle backa och gjorde det helt utan att få panik. :) kanske inte blev perfekt men vem är det? Nä precis ;p 




nä det såg inte ut så när jag hade backat så.... då kan det väl inte va dåligt, eller?


Sexy bitch.

Party party party!




Ny duschad!

Nu har jag tagit mig ut ur duschen och håller på att klä på mig. Svårt at välja kläder.... Tror jag ska ha på mig en volang klänning och svarta nylonstrumpor. :) Sen blir det väl att sminka sig och fixa håret., ser ut som ett ruffs just nu så det är välbehövligt. :) Måste ringa hanna sen också men först blåsa och kamma håret innan det torkar så här. :p
pusspus





Denna skapelse får det bli. Den kommer från vila. Den har halv öppen rygg 
och sen blir den finare om man har ett tunt skärp i midjan. 
Mycket snyggare irl....



Och dessa skor. Kanske.
Om jag hittar dem.... ;p




Ikväll ikväll...

Tjohejs sötnosar. :) Har börjat städa här hemma för ikväll ska vi ha fest här. Vi ska ha party musik och volymen på max, eller vad säger ni? ;p nä men det blir kul. Måsta hoppa in i duschen när jag har städat klart. :) Tar ju en stund så jag måste snabba mig. :) men jag skrievr sen nån gång. hoppas jag då... :p
pusshej



mdsbaslda212.jpg image by matte_89 

Sommarens inköp, några av dom ialf ;p

Hej hej, eller ska jag säga godmorgon kanske. :) Har nu äntligen tagit mig tid och tvär fotat en del av mina sommar inköp. :) Starkt gjort av mig. Ialf, så blev korten inget vidare proffsiga eftrsom att tiden inte räckte till... Men här kommer dom ialf. Enjoy!













Kommer mer sen men det tog så lång tid att ladda upp så jag lägger in
mer imorgon. :)
pusspuss

5 Höst-måsten!


Nr. 1: Detaljerna på skorna är viktiga. För bästa effekt så kan man välga några med fransar eller i någon knallig färg tex röda eller blå.  För dom mindre vågade så finns det klackar med små detaler som bilden ovan. Den här kommer från TOPSHOP.




Nr. 2: Kavajen fortsätter att inta våra garderober men den här gången får den gärna vara lite manligare och längre, Dessvärre är dom ju dyrare så om man väl ska investera i en så kan man gå på kvallite så håller den bättre.



Nr. 3: Palljetter håller sig och kommer stort tillhösten. Om man inte redan har ett palljett plagg så är det defínitift dax att skaffa ett. Var inte rädd att ta i för man kan alltid tona ner det med en svart kavaj eller så struntar man i att bära assecoarer till. Lika snygg dag som natt. men på natten så behöver man inte tona ner den så mycket.



 
Nr. 4: Rockigt chic. Rockiga kläder är båfe syndigt och snyggt men i en viss måtta. Man för aldrig gå för långt eftrsom att det är lätt att man får en viss emo stil.- Inte att uppsakatta. men med en t-shirt med ett rock tryck eller en jacka med nitar eller en så kallad mc.jacka så blir det bara snyggt snyggt snyggt!




Nr. 5: Dragkedjor! Man ser mer och mer dragkedje detaljer på kläder men jag vet inte vad jag ska tycka. Det är ju ganska nytt och spännande med det får nog hiss av mig i vissa fall. som på det här k´jolen. Enkelt och snyggt. Det beror på hur och på vilket plagg det sitter på. På en tajt klänning kan det lyfta en helt vanlig tråkig svart sak.
Vad tycker ni? Hiss eller diss för dragkedjor på kläder?

Luleå idag :)

Hej ni underbara. ´:) Ja då har man hunnit vara en dag på stan igen. Blev Luleå eftrsom att vi slapp åka buss då så det blev ju typ två hundra kronor billigare. :) Hittade inte så mycket som jag hade tänkt men visst blev det lite fynd och nödvändiga inköp. :) Köpte bla en parfym. Det blev "Brittney Spears Believe". Fick beslutsångest så hanna fick hjälpa mig, sötnos ;p Nä men annars har jag inte gjort så mycket idag.

BTW så har jag borta min telefon (har letet hela kvällen men den kommer väl fram nån gång) Känns lite sådär tomt utan den. Kan ju inte få tag på nån typ. Ja så om ni vill något så får ni väl ringa hem till Dads place...




Obsseses...






Nöjd tjeej :)

Tjoo, har nu hunnit vara hos frissan och vant mig vid mitt nya lite kortare och lite ljusare hår... ;p Blev bra, men jag hade inte tänkt mig att jag skulle ha ljusare hår men efter att hon hade satt in dom ljusa slingorna ville jag inte ha några mörka så det fick bli blont istället. :) Har tänkt göra mörka slingor sen men då gör jag dom hemma istället. :) Ni får se sen men jag är hos pappa och tog inte med kameran. :)

Hade en liten ide till bloggen men det tar ett tag att få den att funka. Avslöjar INGET försen jag har bestämt mig hur det ska se ut och funka. :) hehe Spännande...
puss





Dött som i Graven här...

hehe hejs. :) Har varit ganska död på sistone men har inte haft något speciellt att skriva om. :p eller ja,..
Kan ju berätta lite om vad jag har gjort i helgen som varit och veckan. :) Har varit ganska mycket med bäst Hanna<3 och bara tagit det lugnt. :) mysigt... Sen har jag varit på präst bärget men Robert, Erik å så hanna som följde med mig. :9 Träffade massa personer där. Sen igår så var jag med Tjejerna i amandas stuga i Gullön eo eo... (hahah ni som fattar vet jag menar med eo) Det var jätte trevligt, Tack tjejer för en bra kväll ;p

Tillbaka till idag då. Ska till frissan klockan 13.00 och göra massa saker. Slinga och allt vad det var ;p Får väl se hur det går :) Lägger väl in nån före och efter bild. Iallafall efter ;) Ska ta och göra lite mat nu och sen bär det väl av tror jag. :)
pussohej




Bärplockarn

Godmorgon. Mamma insesterar på att jag ska följa med och hjälpa dom att plocka blåbär... Vill ju inte verka vara en jäkla bärplockare. Ska försöka övertala henne om att jag intebehöver följa. jag kommer inte ge upp! ;)

Jaja, igår så var jag då med Agnes och såg film in my place. Efter ett tag kom minna förbi också. Trevligt, men Minna förpestade hela kvällen... ;p hehe



 


Agnes ikväll då. :)

Hejs, blir då att vara med Agnes ikväll och kanske se film och snacka såklart. Skoj skoj. :p Hade tänkt hinna duscha och sånt innan. Har tyvärr inte tagit några bilder på det jag har köpt men ska kanske till luleå nästa vecika och då kommer jag mest troligt göra det. :) Förlåt för att jag jämt gör så men orkar helt enkelt inte. ;p Nä men ska gå och duscha nu så skriver jag sen. :)
pusshej




Har blivit helt kär i den här hundrasen! Måste
vara knäpp eftrsom dom igentligen ser ut som
om dom har fått skallen intryckta men dom är
charmiga på något sätt. :p

En natt på stallet..

Tjoo snyggingar. Har ni för er då? :) Igår natt så sov jag med hanna på stallet. Fick nåt konstigt för mig men det var ganska mysgt faktiskt. Först luktade det lite mycket häst men det var bara mysigt sen. haha, låter lite roligt...

Idag har jag då kikat i hm- katalogen och ska beställa men det finns ju ganska mycket att välja på.. Hmm, får se sen. Sen om jag orkar idag så kanske jag lägger ut bilder på kläderna som jag köpte i skåne och kläder som jag har köpt på senaste. :) men bara kanske. ;p
pusspuss





Stallet i arvidsjaur

Talludden

Hejs, ja så det fick bli talludden iallafall då. Kommer nog bli roligt. ;) Håller på att göra mig klar till dess. det börjar klockan nio men eftrsom det är en bit dit så åker vi efter åtta nån gång. Ska åka dit med Linnea, sara och det är viktor som kör men sen där borta skulle jag vara med elina, jossan, anna och agnes men sen träffar man ju folk hela tiden så. :) KIommer bli skönt att göra något annat för omväxlingens skull. ;p Så vad hittar ni på ikväll då? :)
puss











Blev ingen tågresa..

Tjo hej, igår så blev det ingen tågresa för mig och minna som planerat så vi åkte ut med Linnea och sara till trollforsen. Vi grillade och så skulle minna och linnea prova fiska men det gick inte så bra. Ingen fisk. :( gvi var där ett trag och åt korv och hade med oss dricka. :) mysigt mysigt. Så det blev en ganska bra kväll trots att vi inte åkte ånglok.

Vaknade hos minna i morse, ja jag sov där, och blev tvingad upp för dom skulle till stugan hon och linnea. :p haha nä men det var väl bra att dom väkte mig... antar jag. Sen idag har jag varit i stugan ensnabbis och nu sitter jag här hemma och funderar på hur jag ska göra ikväll. Jag kanske ska till Talludden men jag vet inte om jag orkar fara den här gången utan om jag far näsat gång det är. Och sen om jag ine ska fara så ska jag typ åka ånglok idag istället. Men vi får väl se.
pusspuss





Helgbloggning framöver. :)

Tjoo, Harinte varit så aktiv på bloggen på ett tag och jag har funderat på att börja helgblogga bara. Alltså bara skriva blogg på helgen. :) Jaja får se hur det blir me det.

Igår så var jag med Bea och vi fick nåt tok för oss och åkte iväg på en moppe tur ;p haha ja vi kom hem kalla och stela. Bea hade typ nå knölar under fötterna och mina var så svullna så att jag knappt kunde gå. ;) inte så roligt nej... Sen var vi inne i lägenheten resten av kvällen och så kom Roger och Anton förbi först och sen eftér ett tag så kom Minna också :) Ja så jag, Bea, Roger och Anton sov i beas lägenhet. Blev det nå varmt på morgonen då? Eh joo.. Jajaj så kan det gå. nä men idag har jag väl inte gjort så mycket utan bara varit och gått lite med hundarna och hälsat på farmor. Sen skulle jag kanske ligga och sola men Bea och Johanna men då börja det regna så det vart ju inte. :) Får väl se vad man hittar på ikväll då. :)
pusspuss

Tre veckors semester

Åhhh! Så skönt att vara hemma. Har haft fruktansvärd hemlängtan dom sista dagarna nu. Men nu är men här och håller på att fixa i mitt rum så att det blir klart nån gång. :) har ju hunnit vara på ikea också så då har man nya saker dit in också. :) Härligt ;p
Nja men jag vet att jag inte kommer orka skriva allt som jag har gjort men kan väl nämna nåra saker. :) Få se vi var på kålmården, (mest för mina systrars skull men det var ganska kul ;p) vi har sovit på en jävla massa campingar och vi har varit på stan en hel del... haha vi har sammanlagt åkt 400 mil. Kul ;) Kan ni fatta hur skönt det var att lägga sig i sin säng inatt då. :) Har inte tagit så många intressanta bilder men kan lägga in massa sen från kålmården. :)
pusspuss

RSS 2.0