Grillning =)

Tjoo, nu har jag lite brottom så jag skriver snabbt nu bara. jag och Elina ska äta strax så vi får i oss något. För min del blire fläskotlett och potatis sallad. Gott :) Sen så ska vi dra till Markus och grilla lite annat och sånt. Det blir kul kul. Jaja, ska börja grilla snart då passar jag på att göra mig i ordning men det blir inga snygga kläder för dom kommer ju bara börja lukta rök så. Ha det!
pusspuss




Har ju vart en sväng förbi papps och sett på sötnosarna och dom verkar må bra. Hunden som vi döpt till Svea har öppnat ögonen och dom är alldeles knall blå! Jätte gulligt. Lite pics på dom kommer här. Dom är ca 1,5 vecka nu :)



Allihopa i en hög :) söta<3


Nu är det bara en enda tik kvar att tinga. Alla andra kommer till bra hem :)


Valborgs.

Hallå älsklingar. Idag är det då valborgs som dom flesta nog har längtat efter. :) Fick sluta efter lunch då och det var härligt. Vad har ni för planer för ikväll? Jag hade ialla fall tänkt vara med några personer och grilla lite. Jag och Elina ska äta med varandra före och ta med oss jordgubbar och grädde. Kommer bli gott ;)
Det känns riktigt sommrigt ute nu och man blir på mycket bättre humör. Ska se till att vara ute lite innan solen försvinner så. Ha så kul ikväll allihopa!
pusspuss





Dagens outfit:


Duktig flicka =)

go kväll. ;) (blev tvungen hitta på nåt annat att börja med...) Nu har jag faktiskt varit en duktig flicka och varit ute och rört på mig, har gått runt hela arvidsjaur och sen så sprang jag upp och ner i trappor samt hoppat hopprep. hehe ja det låter lite roligt men det är faktiskt både kul och ger bra i stort sett hela kroppen. Ska se till att skaffa mig ett eget hopprep för träning. Har också druckit te, grönt te, eftersom att det blir man smal av om man dricker varje dag och rör på sig regelbundet.
ja ja, det har då varit jätte skönt och har inte så dåligt samvete längre. :p
pusspuss











Stekar dag.

Hej hej alla glada. Så härligt att solen är framme. Det är en riktig stekar dag idag. Ska försöka röra på mig i dag så att jag tränar upp konditionen tills dess att jag ska plantera en hel månad. Plus att jag måste bränna lite kalorier. :p Blir ju alltid roligare när det är fint väder och så där. Sen så kom mamma idag med massa kläder sen i somras och lite annat som jag ska kolla igenom. kanske hittar nåt användbart eftersom att förra sommarens mode inte skiljer sig från förra så. Ja men om jag skulle börja fundera ut hur jag ska röra på mig och vart jag ska nån stans där det inte är så mycket folk. 
pusspuss





Igår så köpte jag föressten dom här resväskorna så att jag rymmer allt jag
ska ha med mig till trollhättan plus det jag köper om vi får fara till stan. :)



Har också gjort ett litet smink ställ som står på mitt rum. Lite enklare än att
ha allt på toa om nån behöver den. ;)


 

Kjol och armband

hej hej! Haft en bar dag? Det har varit en sån där pepp dag i dag. Alla har varit glada och humöret har varit på topp. Härligt. Efter skolan så satte jag igång med min kjol. Jag hade tänkt göra om den lite för att den ska bli trendigare. Först så klipte jag bort fållen längst ner och jag ska nu bara göra den lite sliten med massa verktyg och sånt. Tror det kommer bli ganska bra. Har också varit och köpt olika armband idag. Det var jätte snygga färger, Rosa, blå, grön och gul. Super snyggt till sommarn! Roligt med färg också. Det var riktiga fynd jag gjorde eftetrsom att armbanden inte var dyra och kljolen hade jag sen tidigare så. Har inte kostat många kronor.
Har föresten nyss kommit hem efter att ha varit med Minna och Elina. Vi for på samhället och gjorde några ärender. ;p Nu sitter jag och pluggar medans jag väntar på att andra avenyn ska börja men jag tror att jag bara ska läsa nån sida i boken till och övergår till sofis mode. Har sagt det förr men säger det igen, I love it!
pusspuss





Den är inte riktigt klar än. Ska nöta den mycket mer. Kommer nog bli snygg.
Sömmen som jag har klippt bort kan man ha som ett hårband. Jag provade
och det såg faktiskt bar ut. :)

Jobb jobb jobb

Hej hej allihopa! Gud vad jag har varit duktig i helgen. Jag har ju jobbat tre dagar i streck  ca 11 timmar varje dag. Men det var jätte kul trots det och dessutom får jag ju pengar för det. Jag blev tillfrågad att jobba på samma ställe på två veckor igen. Bara det att det då är i skellefteå på vår mässan. Det är ju ingen vanlig cafeteria utan en mäss-cafeteria, eller vad man nu ska säga. Fick ialf ihop ganska bra med pengar. Det blev 2550kr för en helg och det är bra. Jag slipper ju skatta för den lönen också så jag får ju behålla hela summan. Kommer vara rik rik rik till i sommar om jag inte hinner göra slut på alla pengar i london dvs. :p men det tror jag ju inte att jag gör för jag ska verkligen försöka att inte köpa allt jag ser. har lite mer att säga sen men jag ska äta nu så jag skriver sen.
pusspuss





eftersom att mässan var i Luleå så sov jag i en camping stuga med tre
män. Kul... :s



inne i mäss hallen där allt var.



lite av fikat som jag har varit med och sålt. :)



Mikaela som jag jobbade med och lärde känna. Vi ska jobba tsm i
Skellefteå också. Hade ingen annan bild så det fick bli den här men hon
gör någon jätte konstig min.. hehe ;)

Till final, 8cd!!!

JAAAA! Vår lilla klass vann hela regions finalen! Det hade inte gott utan allt stöd vi har haft men vi tog hem det och det känns så jävla bra! Jag, Elina, Ronja och Bea började lipa, så glada blev vi. Vi var faktiskt värda det så som vi har kämpat. Vi vann ett jätte bra pris. Vi vann massa pengar (67 500!) till en resa till Trollhättan som äger rum  den 17 maj och vi blir borta en vecka. Vi åker en söndag med nattåg så jag, Elina, Amanda och Bea ska dela på en hytt. När vi kommer fram så tror jag att vi skulle bo där på ett hotell i nån dag. Våra lärare sa att vi kanske skullle åka till Liseberg en dag och roa oss. Det kommer bli jätte kul! Jag är både stolt och glad över vår klass. Det låter kanske lite dåligt det här men jag tycker att bara få fara till Trollhättan och att ta sig till final är vinst nog. Jag menar visst hade det varit roligt att vinna allt men jag är super nöjd som det är nu så det spelar ingen roll då om vi kommer sist där. Ja ja, tänkte bara säga det och jag hopppas att ni önskar oss lycka till :p
pusspuss





Vi åkte buss från Arvids kl 08.15


En liten del av vår klass


Vi höll först till i ett rum för att göra oss klara.







Sommarjobb!

Tjo alla glada. Hoppas att ni är på bättre humör än vad jag är på. Har gått lite dåligt med filmen och sånt där så jag är inte jätteglad alltså. Det var tyvärr bara jag och Frida som kom för att spela in och det går inte att göra en sån film på bara två personer. Nä men jag ska försöka att inte tänka på det för jag blir bara sur och besviken så. Det jag skulle berätta var att för ett tag sen så ringde jag och skulle söka sommarjobb på plantering. Jag ringde då en kille som hette Jim och vi pratade lite och sen sa han att han skulle höra av sig ef´ter en vecka ungefär. Idag så ringde han tillbaka och meddelade att jag fick jobbet! Det var ju jätte bar och så men grejen är den att jag är ensam tjej och kommer inte ha nån där som jag känner sen tidigare. Det kanske inte kommer bli så roligt och det kommer då med säkerhet bli väldigt jobbigt men det är ju pengarna som räknas. Måste ju börja spara till sommarn. Så nu har jag två sommar jobb typ. Det ena är ju då planteringen och det andra är ju att stå i en cafeteria och sälja fika och sånt ibland. Det andra jobbet är bara då jag behöver tjäna lite pengar och om jag behövs så det är inte så att jag är fast anställd men ni fattar. Då kommer man vara lite rik i sommar. Blir super att vara rik till London resan så att man kan shoppa massa snyggt! Åhh, ni fattar inte hur glad jag blev. Inte för att jag ser fram emot att jag ska plantera men som sagt pengar pengar, baby...
Känner mig förresten lite trött idag efter allt fix med filmen, så jag blir nog inte uppe så länge idag. Väntar bara på att mamma och Stellan ska komma hem med en ny bäddmadras till min säng. Jag ska få en tjockare så att sängen blir mjukare. Apropå det så kommer jag att måla om sängramen snart så att jag slipper komma in i mitt rum och se en jätte ful trä färgad sak. Har lite mer info om rummet senare eftersom att jag har ganska mycket att berätta om det. Kände att inlägget blev för långt igen så.
pusspuss





Lite för lite tid igen.

Hållå hallå, måste bara skriva lite snabbt har inte tid som vanligt :p Inspelningen av filmen idag gick ganska bra men vi är absolut inte klara. Vi har massa natt scener att filma in samt scener att göra om. Men i stort sett blev det ganska bra! Måst bara informera allihopa om det och sen fixar vi det där. Måste komma ihåg senare att ring tommy om jobbet samt att göra nån jäkla skatt karta till min lilla systres barn kalas imorgon. Ska försöka ta tag i det så fort som möjligt men först måste jag bara få läsa lite av min favorit tidning, just det Sofis Mode! bara en sak till. Imorgon är ju det där tävlingen i Luleå som vår klass skulle vara med i så då får vi se hur det går :)
pusspuss





Mmm... love it!



Filmen.

Hej hej allihopa. Haft en bra dag? Min dag har väl varit ganska bra. Lite seg och så men. Längtar ju tills imorgon och på torsdag! Torsdag vet ni ju vad det handlar om, den där klass resan. Men imorgon så ska vi spela in en film under hela förmiddagen så dels att vi missar flera lektioner plus att vi kommer spela in film! Det kommer bli roligt tror jag. Gruppen som jag är i kommer att spela in en skräckfilm. Hoppas att det duger men man är ju inget proffs precis. Vi ska använda min filmkamera men skolans band. Jag vet inte ens om bandet passar men jag ska kolla det ikväll. hade ju också tänkt att höra med polisen om man fick låna några polis saker sen men vi får se hur det blir med det. Jag hoppas verkligen att det blir bra och att vi hinner spela in alla scener. Måste också ringa till tommy idag och höra lite om hur det blir i helgen plus att jag måste hinna fixa allt inför imorgon. Tid behövs och det har jag inte! Ja som ni kanske förstår så har jag lite att göra så jag får nog sluta nu.
pusspuss





I nästa inlägg så looovar jag att berätta varför jag lägger ut bilder på den här
hunden men jag tror nog att de flesta fattar. :p

Bilder.

Hej hej bloggen! Då har man klarat av första dan på skolan nästan helt felfritt. Känns ju lite sådär att behöva vakna tidigt varje morgon och komma hem runt fyra varje dag. Har varit jätte trött idag, eller ialf efter skolan. Därför hade jag sett fram emot att komma hem och inte göra någonting men då hade vi tydligen planerat att åka till Månsträsk (jag vet det låter jätte kul och för er som undrar vart det ligger så kan jag bara säga att det ligger i skogen :p) Nä men vi åkte dit för att min morfar fyllde år och hade nog känt mig ganska taskig om jag inte hade åkt. ja ja, när vi senare kom hem så fick alla panik av att byta rum. Ottilia (min lillasyster) ville byta rum med mig för att hon hade mycket mer saker än mig. Så då fick jag hennes mini rum och det känns inte så bra. Rymmer ingenting där och tapetrna är knallblå. Snyggt. Har dessutom ingen garderob så jag måste gå till ett annat rum och hämta kläder. Nä nu när jag tänker på det vill jag verkligen byta tillbaka. Jag gjorde det för att vara snäll men tycker inte att jag ska behöva lida för det :p nog om det nu för jag blir bara irriterad över att tänka på mitt "nya" rum så.
Sen tänkte jag också berätta en annan sak som jag kanske har nämnt tidigare. Jag ska jobba i helgen på arkus (en marknad i Luleå) och kommer då kanske att behöva ta ledigt på fredag eftersom att marknaden håller på för fyllt då. Har ingen aning om vad jag får i lön men jag har inga större förväntningar eftersom att jag bara jobbar i tre dagar.
Just det, nu kom jag plötsligt på vad jag mer skulle berätta och det var att nu på torsdag kommer vår klass (8cd) att vara med i en tävling som hålls i tekninkens hus i Luleå. Vi har lyckas ta oss vidare genom att svara på massa frågor om solen i nån klass tävling och då visade det sig att vår klass var bland det smartaste ;p hehe vi låter som plugg. Nä men iallafall så kommer vi då åka dit klockan 8.15 med buss och vara där hela dan. Det passar ju jätte bra för min del om jag nu ändå ska vara i Luleå hela helgen. Men det beror ju på om jag får ta ledigt på fredag men jag hoppas. ja det var nog allt jag hade på hjärtat idag och det blev ju ett ganska långt inlägg så jag stoppar nog där men vi hörs imorgon :)
pusspuss




Har dessutom hittat sladden till kameran så jag tänkte lägga in lite pics.



Lyckat?!

Hej hej. Guud vad trött jag är men ändå vaknade jag sju i morse! seriöst. Det var ingen som väckte mig eller nåt sånt men jag kunde bara inte somna om. Helt sjukt. Lär ju inte kunna stiga upp så tidigt i morgon när det behövs då. :p Gårdagen blev väl bra men absolut inte perfekt. Jag och Elina gick hem ganska tidigt igår. Det blev lite tråkigt där mot slutet och jag var då inte på humör att fortsätta festa så.

Hade tänkt berätta ytterligare en glad nyhet. Igår vid fem tiden så gick Trixas vatten! Ja ni läste rätt. Igår fick Trixa 5st valpar varav 3st tikar och 2st hanar! Det hela tog närmare tre timmar. Jag brukar inte tycka att nyfödda valpar är så söta direkt men det tyckte jag faktiskt. Dom måste läkta på sigge ;p Idag ska vi försöka se vem vi ska kalla vad och lära oss vem som är vem också. En liten utmaning blir det nog. Malin har redan döpt en till Gant och Jag och Ebba har döpt en till Diva. :) Ååå vad dom är söta. Trixa var och är jätte duktig. Hon har tvättat valparna och bitit bort navelsträngarna. Usch, det var lite äkligt men det måste ju göras så. ja ja det verkar gå jätte bra för henne och det är ju super.





Dom små söta! :D



Åh! Jag är redan kär i dem. :p








London here I come!

Hej hej. Nu kan jag berätta den glada nyheten som jag tänkte avslöja. Den 3-10 juli så ska jag till London! Så himla kul. Nog för att jag har varit där tidigare men den här gågen ska vi bara vara där för att fara på massa turist ställen och åka london eye. Jag kommer självklart att gå på stan också. Dom har så mycket där att det kommer bli slut på mina sommarjobbs pengar. Apropå sommar jobb så kommer jag nästa helg att jobba lite. Ska jobba på arkus som är en stor mässa i Luleå. Kommer då att jobba i ett fik och sälja fika, servera och diska. Kommer nog inte bli så tråkigt hoppas jag.
Från det ena till det andra så sa Malin nyss att Trixa kommer nog att fåvalparna redan i natt! Jag hoppas att allt går som det ska och att Valparna mår bra. Så spännande! Känner att det här inlägget inte blev så sammmanhängande men hade så myckat att berätta. Ha det tills sen!
puspuss





Blir nog mycket shopping


London eye. Jag kommer dööö! :s

Lördag!

Godmorgon älsklingar. Idag är det lördag om någon har missat det och det betyder fest ikväll! Är inte så pepp nu men det kan bero på att jag nyss har vaknat, hoppas jag. :p Jag måste ta på mig lite normala kläder och sen ska jag ut och gå med Amanda en sväng. Måste bränna lite fett... hehe. Men innan det så ska jag träffa Bea och Hanna för att fixa lite saker. Efter det så ska jag hem igen för att duscha mm. Så ikväll blire fest då! Men jag skriver mer senare också. Kan berätta att jag har en glad nyhet att berätta! Men den får ni veta lite senare.
pusspuss



Hade inga bilder från igår. eller jag har bilder bara inte hittat sladden till datan än.







apropå fest så hittade jag snygga klänningar perfekta att ha på fest på både monki och på topshop.


Hos Minna!

Hallå! Bloggar från Minnas dator nu för det är fest här förstår ni. ;) Vi har grattat Agnes och Minna som har fyllt år nu i april. Grattis grattis! <3 Vi har redan hunnit med att äta pizza, sjunga singstar och snackat massa skit. :) Just nu dunkar vi på musik och spränger högtalarna. Hehe bara inte grannarna klagar så. Nä men hade inte tänkt att skriva nåt mer nu men skriver imorgon när jag vaknar.
pusspuss



härligt dunk! ;p

Med Bea.

Hej hej, sitter hemma hos mamma och äter glass med Bea. Vi ska börja göra oss klara men först ska vi till beas lägenhet och hämta några saker. Tror att jag ska leta fram cykeln så går det lite fortare att komma dit. Har nyss varit ute och hittat presenter till Agnes och Minna. Kan inte säga vad vi köpte än men senare får ni veta. Nä mn nu ska jag börja agera lite så. Ha det.
puspuss





Morgon trött.

Godmorgon allihopa. Sovit gott? Har nästan nyvaknat och känner mig lite pömsig. Igår så var jag ju med Hanna<3 och vi försökte ladda ner Twilight (den med bra kvalité) men det ville inte riktigt funka för oss så vi har rensat en massa gammalt på datorn och lyckats få plats med hela filmen. Jag måste köpa ett bättre minne till den. Det rymms inte så mycket tyvärr då det är en bärbar dator. Blev tvungen att ta bort picasa tre för ett tag sen när jag skulle ta hem någontig. Ja ni fattar vad jag menar.
Vi ska strax gå och fika jag och Hanna. Vi ska lyxfika :p eller typ. <nej men nu börjar jag bli hungrig när jag snackar om mat ;) men vi hörs senare under dagen!
pusspuss







Så braaa! :p

Rent ska det vara.

Hej hej. Har nu varit ute på en riktigt lång promenad med Sigge. Eftersom att det är så slaskigt och grusigt på vägarna nu så blev han jätte skitig överallt så direkt då vi kom hem fick han bada. Hehe han var jätte söt! Han ville verkligen inte bada och det såg lite roligt ut när jag sen skulle torka honom med handuken för då såg det ut som om han skämdes jätte mycket, stackarn. Men ska man bli fin så...
Nu ligger han bara och sover för jag tror att allt blev lite för mycket för honom. Är hemma själv för pappa och några gäster som vi haft har åkt med skotrarna,Malin är på jobbet och Ebba är med en kompis. Skööönt. Ska städa lite och hålla på. Sen ska jag nog in i duschen ett tag och senare ikväll ska jag vara med Hanna<3 Men hon hade först träning så det blir nån gång efter åtta. :) Jaja, känner mig själv lite trött så jag ska faktiskt ta och göra en smoothie liknande sak (om jag klarar det vill säga. :p)
pusspuss













Hittade den här på topshop. Visste ni att man ser smalare ut i
blå färger förresten och tur är det eftersomatt turkos är en hit i vår. :)

Ännu en fin dag!

Hej hej. Idag är solen också framme och smälter bort en massa snö så att man kan se lite asfalt och gräs. Så härligt! Det börjar närma sig sommar. Antligen.
Har igentligen inga stora planer för idag men jag ska nog försöka vara ute och röra på mig. Ska snart gå ut med Sigge och jag tror det får bli en lång promenad. Måste försöka piggna till lite för jag känner mig ovanligt trött.
Igår på eftermiddagen så började vi göra i ordning inför Trixas valpning. Vi fixade med bädden och skaffade lite mer plats för henne. det ser jätte mysigt ut. Valparna kommer att få det bra där tror jag. Jag tycker lite synd om henne nu för magen har börjat hänga så mycket eftersom att valparna flyttar sig neråt hela tiden. Skriver senare idag så jag har inte så mycket mer att säga.
pusspuss




Man ser det inte så bra men hon är verkligen jätte tjock! <3


haha lilla familjen. :p

En fin påsk.

Hej hej! Hur har er påsk varit? Min har varit rätt så bra. Jag har åkt/kört en massa skoter. Det var super roligt men lite tråkigt i längden. Har kunnat vara ute massor oxå. Lite färg tror jag nog att jag har fått av all sol som har synts i påsk.
Kan ju berätta att jag var i Piteå igår. På det stället där vi tänkte vara förra veckan. Ååå! Jag längtar redan tills nästa gång vi ska dit men ni får inte veta ricktigt än vad det hela är om.
Jag kan också berätta att det är nu mindre än en vecka kvar tills Trixa ska få valpar! Så himla gulliga dom kommer bli. Hoppas att dom liknar Sigge ganska mycket för att dom ska bli maximalt söta. Ni läsare kommer få följa deras uppväxt såklart. Ska lägga ut bilder efter varje vecka, då kan man ju se hur dom växer. Bra va?! Tror att jag ska lägga till en kategori som får heta "Valpar" eller nåt.
Har varit hela dagen på vittjåkk med Ebba. Vi åkte skoter upp men vi hyrde skidor där och åkte hela dagen. Härligt härligt men farligt farligt. :p Hade inte så mycket mer att säga idag så.
pusspuss


Jag har tyvärr tappat bort sladden till kameran så jag kan inte ladda in några bilder. Ska lägga in dem så fort jag hittar sladden.












Outfit

Ja det blev inte att fara till Piteå för att när vi ringde dom vi skulle fara och hälsa på så passade det bättre om vi kom senare till veckan. Ja ja det var tråkigt men då har jag något att längta till. Vi åker strax till Avaviken och där har vi inget internet så det går inte att blogga därifrån. Men jag skriver så fort jag kommer hem igen.
pusspuss


Outfit for today:


Linne 1: H&M  
Linne 2: Bikbok
Tygväst: H&M divided
Leggins: Ginatricot

God morgon bloggen!

Jag har nyss fått veta att vi inte åker till stugan förens ikväll! Haha några timmar blir jag kvar i civilisationen. Jag och mamma kanske åker till Piteå för att göra en sak. Synd att affärerna inte har öppet idag då det är skär Torsdag. Men vi är där på lite andra ärender. Tro inte att jag håller på med knark bara för att det låter så. Nä men det blir roligt och ni kommer att få veta senare vad vui gjort. Jaja nu ska jag äta lite grann och sen åker vi. Ha det!
pusspuss




hehe, Såå söt!


Min prao.

Hej hej. Nu hade jag tänkt att skriva om hur min prao har varit och vad jag har gjort och köpt mm. Det började med att jag och Elina skulle vara i Piteå då och praoa. Vi bodde hos Annelie i hennes lägenhet. Det gick superbra att åka dit. Vi hade jätte stora väskor med oss båda två så de tog upp väldigt stor plats i hennes lilla bil. Men allt gick enligt planerna förutom att bussen var lite sen. Efter att vi jobbat klart så gick vi och handlade på coop det vi behövde för både fika och middag. Allt som vi handlade blev drygt tvåhundra. Vi försökte vara lite ekonomiska men det var ändå ganska dyrt bara för en vecka. Jobbet gick bra för oss båda och på Torsadagen var det vår tur att gå på stan en stund. Det var tjejkväll i Piteå och affärerna hade vissa erbjudanden och sånt så jag, Elina och Agnes gick på det. Jag köpte dessvärre inget men det fanns mycket snyggt. Lite trångt var det ju men roligt ändå. Sista arbetsdan var Fredagen och innan jag slutade skulle jag köpa ett par skor dels för att dom hade fått in massa snygga och dels för att jag skulle få procent på mitt köp. Då fick jag veta att jag hade fått skorna som jag då hade tänkt att köpa! Jag blev jätte glad för dom var ju ganska dyra. Jag hade också tidigare fått ett annat par skor som varit på rea. Ett par tygskor fick jag också med på "köpet" eller vad man nu ska kalla det. Det var kul och både jag och elina hittade fynd som var snygga.

Under helgen åkte jag hem och var med Bea rätt mycket eftersom att brudarna jobbade under basket DM som hölls i Arvids. Vi kollade på några matcher och sen var vi med cissi ett tag. Vi hade roligt och träffade massa personer.

Under den här veckan har jag ju då varit utanför Piteå på ett stall med Hanna N. Vi har bott hos de som äger hästarna och stallet. Det var mycket trevligt men lite jobbigt med alla barn som ville vara med oss hela tiden men söta var dom ju då. Jag har ju berättat lite om det så. Det har gått jätte fort dom här tre dagarna i stallet och det hade kunnat vara lite längre men. Jag är ju släkt med dom så jag kan ju åka dit och hälsa på. nä men hade inte så mycket mer att säga om det så.

Ska strax se en film. jag är helt slut för det tar på att vara i ett stal hela dagarna. I påsk kommer jag att vara i stugan och åka skoter tro jag. Hanna ska följa med i nån dag så helt ensam kommer jag inte att vara. Kommer ju inte kunna blogga då heller men skriver sen. Hehe som vanligt. Nä men jag har inga pengar på mobilen heller så det går inte att gå in på internet där. Men ni förstår nog. Skriver ju imorgon ialf. Ha det bra till dess!
pusspuss



Under den första prao veckan. Rummet är  personal rummet på Wedins.
Den lille killen heter Kristoffer och är Annelies barn :)



Litet smakprov på helgen :)



Bilder från satllet. I mitten är den hästen som hette Silvester- Sille. Min favorit! :p



Sakerna som jag köpte. Jag köpte också en randig herr tröja från hm men den
har jag hos pappa så den visas lite senare. Hårprodukterna är från proffs sortiment
och den ena heter "Dry shampoo" och den andra heter "Ocean mist" dom var jätte bra.
Ialf "dry shampoo" men det andra har jag inte provat så mycket än. Blir till sommaren det. :)

Snabb information.

Hej hej. Det var ju ett tag sen som jag skrev på bloggen senast. Jag ska ju berätta lite om min prao men den är inte slut än så ni får vänta ett litet tag till. Jag känner mig lite tråkig men jag tänkte bara att det skulle vara bättre att skriva om allt sen när det var klart istället. En sak kan jag berätta i det här inlägget. Datumet för när Trixa ska ha valpar är satt och det blir runt den 21 april så det är inte länge kvar nu. Skriver från Ingelas dator om ni undrar förresten. Imgela är hon vi praoar hos. Hon har ett eget stall där hon tar hand om travhästar och jag har redan en favorit bland allihop. Han heter Silvester men han  kallas för Sille. Han är jätte fin och snäll. Nä men nu börjar andra avenyn så jag och Hanna ska gå och se det ett tag men vi hörs senare!
pusspuss





Dock inte den hästen. Sille är mycket snyggare ;)

RSS 2.0