Mamma vecka

Ja, jag kanske inte berättat det tidigare men jag bor då varannan vecka hos mina föräldrar och nu till veckan blire mamma vecka och eftersom att vi har ny flyttat så kanske det inte kommer så många inlägg. Vi har inte hunnit koppla i datorn eller internet än så. Men ni dör ju kanske inte av det. ;p
pusspuss

                              :)

Några produkter

Jag tänkte att jag skulle tipsa om några bra prudukter som jag faktiskt vet funkar. Jag länkar också till sidorna om ni vill veta mer om produkterna. :) 


           
                                                                             www.proactive.com 
Proactive solution är en hudvårdande serie som innehåller 5st olika produkter som man använder i steg. 1.Renewing Cleanser- ansikts tvätt som inehåller små stenar som skonsamt tar bort döda hudrester och förhindrar att porer täpps till. 2. Revitalising Toner- ger en jämn hy och lyfter fram din frächa och strålande hy. 3. Reparing Day Lotion- förebygger dagligen acne och pormasker. 3. Repairing Night Lotion- rengör porerna och förebygger acne på natten när du sover.
(extra). Refining Mask- lerbaserad ansiktsmask som verkar på djupet och förstärker effektiviteten för hela Proactive solution skin care programmet. 

                                             
                                                                                   www.swartzkopf.com
Det var lite krångligt att hitta på den sidan men annars finns den här produkten säkert att köpa hos nästan vilken hårsalong som helst. :) Produkten heter OSIS+ dust it. det är ett pulver som man masserar in i hårbotten och skapar volum och tunnt hår förstärks och blir tjockare.

Lycka till =)

Man får gråta

Efter att jag hade badat igår så åkte jag till Hanna för att se fimen som vi inte kunde se i fredags. Det gick alldeles utmärkt den här gången eftersom vi hade Amandas DVD. Filmen (En långvarig förlovning) handlar om en kvinna som heter Mathilde och hennes "man" som heter Manech. Mathilde har en sjukdom, polio, som gör att hon haltar på det ena benet och frsta gången dom träffas så säger Manech "Gör det ont när du går?" Mathilde har inga vänner och han är typ den enda som bryr sig om henne så dom blir bästa vänner och han är alltid jäte snäll mot henne och så.. Sen växer dom upp och då blir dom tillsammans på riktigt. Sen får Manech besked om att han ska fara ut och kriga. Han åker och Mathilde blir kvar. Efer ca ett år (tror jag det är) så börjar Matilde leta upp honom eftersom att hon inte tror att han har dött i kriget och det ena leder till det andra och tillslut hittar hon homom men dom som tagit hand om Manech berättar för Mathilde att Manech inte kommer ihåg något från sitt tidigare liv. Men Mathilde vill ju så klart träffa honom ändå och åker till honom. Han sitter ute i en stor trädgård när hon kommer och håller på med något konsvärk. Mathild går haltandes fram till honom utan att säga något. Då säger Manech "gör det ont när du går?" Men Mathilde säger inget eftersom att hon gråter och sen säger Manech "men varför gråter du?"
Det var ungefär det som filmen handlade om och  jag började ju såklart att gråta i slutet, mesigt men det går ju inte att låta bli! :') Vi hade jätte kul hela kvällen, med mycket skratt och skoj =)
pusspuss


                                                          

                                                      


Relax

Åh, vad jag är trött! Sov ändå jätte länge men det hjälpte ju så klart inte. Nu ska jag ta ett bad, tända ljus och bara ta det lungt :) sen ikväll blir det att se den där filmen jag pratade om i förra inlägget, men den här gången på Amands DVD som vi vet funkar! kanske kommer det en outfit bild sen också men jag får ta den med mobilen.
pusspuss





DVD problem..

Som jag skrev igår så gick jag till Hanna för att vi skulle vara där och se film. Amanda hade med sig en film som är superbra, en långvarig förlovning heter den. :) fast än jag, Amanda, Agnes, Minna, Kalle och Markus hade sett den så ville vi att allt skulle funka så att vi kunde se den igen, men eftersom att filmen var bränd så kunde inte DVD:n spela den. Så Agnes, Amanda och Markus gick hem till Agnes för att hämta en annan DVD. Det var ju jätte snällt och så men oturligt nog så funkade inte den DVD:n heller! Alla blev typ sura men vi hittade på något annat vi kunde göra och snart så var allt det som hänt tidigare bara minnen (eller nåt...) ;p

maten som jag åt igår var jätte god! Åt lax med pressad potatis och massa frukt och grönsaker till :)
                                                    
                                               

Stress hela dan..

Ojoj..Fick stressa som fan imorse :s tiden bara flög iväg och rätt som det var så var det bara fem min tills då vi skulle börja lektionen. Med tanke på att det tar tio min från mig så skulle jag ju aldrig hinna i tid, jag var typ tre min sen men som tur var så hade jag (tydligen) möte på skolan med trivselgruppen och dom hade inte riktigt börjat när jag kom in :) Men det slutar inte här.. strax efter svenskan så gick jag hem för att fixa min design på bloggen, vi hade nämligen håla på engelskan och lunch efter det så jag tänkte att jag skulle äta hemma istället =)men eftersom att tiden går väldigt fort när man sitter vid datorn så fick jag stressa tillbaka till skolan. Vi slutar ju inte efter lunch utan vi har hemkunskap då. Men jag hann! det trodde jag inte att jag skulle göra. Ja, så nu känns det som om jag har gått/sprungit hela dan.. Känner mig lite trött men jag får ju inte svika mina kompisar för det, så nu ska jag bara äta, göra mig iordning och sen går jag till Hanna.

Tyvärr har jag förlagt min kamera så jag kan inte ta någon outfit bild försen jag har hittat den igen, sorry

Supersnygga jeans!

Hittade dom här snygga jeansen på www.forever21.com Perfekt att ha till ett vanligt vitt linne, kort kavaj och stora armband eller långa halsband till våren/sommaren =)
                                                                   


              

En sak att vänja sig vid..

ja, än så länge går det ju bra det här med att blogga =) har inte riktigt kommit in i det men snart så.. Efter skolan åkte jag med min söta mormor till simhallen för att motionssimma.. Det gick riktigt bra idag faktiskt! Jag simmade från kl 17.00 till 18.00 ungefär :) jag har bara varit där tre gånger men det börjar faktiskt kännas som om jag har kommit in i det snart, det är ju ett bra tecken iallafall :p

Välkommen till min nya blogg!

Ja då var man igång då. Det kanske inte blir jätteroligt att läsa från början men jag har ingen erfarenhet så. :p Det var ju krångliare än vad jag trodde att det skulle bli att börja! Först skulle jag ju välja namn och det tog hur länge som helst.. Inte för att jag har nått super bra namn nu men ;) I allafall, sen så skulle jag välja designen på bloggen och har fått byta flera gånger innan jag bestämde mig för den här, sen gick ju allt bara fel, det första inlägget jag skrev for bort sen skrev jag ett nytt men det blev inte som jag ville och det här orkar jag inte ens försöka göra om ifall att det händer nåt (jag vet, ni får skratta) nej men nu babblar jag på så jag ska sluta innan jag kommer på nåt mer att skriva =)

Ps. Jag kommer att skriva om mode sen under helgerna men bara nån gång när jag har lust annars :p

RSS 2.0