Jackor

Hej hej. Tror att det har blivit värre med förkylningen! Jag fattar inte hur det kan vara möjligt. Ja jag får gilla läget helt enkelt. Har hunnit göra ganska mycket idag. Först så åkte jag till Avaviken för att hämta mina vårjackor, känns härligt att få plocka fram dem igen! Sen så var jag och handlade mat som jag ska ha med mig till Piteå, efter det så bastade jag en stund och nu sitter jag här och snyter mig. Ska nog gå och lägga mig tidigt dels för stt bussen går vid sju imorgon och dels för att piggna till och kanske börja bli på bättrings vägen. har dessutom varit över till pappa för att hämta några skor som jag också ska ha med mig och då kom ju såklart hundarna och hälsade em oj vad Trixa har blivit tjock nu. Hon ska ju ha valpar den 21 april så det är inte så länge kvar! Jag längtar efter att höra små tassar springa omkring på golvet och dom där gulliga valpögonen kan man ju inte motstå! Ja ni fattar att jag längtar va?
Ska snart sätta mig och se wipeout. Jag tycker att det är ganska bra, kanske för att jag är skadeglad :p  Jaja, nu ska jag kolla igenom packningen och fixa med det så. Ha det!
pusspuss




Min skinnjacka och ja den är blå. Jag passar inte i svart och det ska ju vara
färg i vår så varför inte, jag tycker att den är snygg.


Min andra härliga vår jacka. Har inte blivit att använda den så mycket så det
får jag ta och göra nu istället. Det är bara lite synd att den inte passar till så mycket.



Omplanerat

godmorgon bloggen! Idag är det sista fix inför praoen. jag ska kolla så att jag har packat allt och så att all mat är med. Vi kommer att åka buss imorgon istället. Bussen går klockan 06.50 från busstationen och då kommer vi fram till Piteå busstation klockan 08.45. Elina skulle ju egetligen börja klockan 08.00 men hon fick ringa och prata med dom som jobbar på röda lyktan för att säga att hon inte kunde börja förens klockan 10.00. Det spelar ingen roll för mig för att jag börjar ju ändå inte förens 10.00. Men sen måste jag höra med dom på Wedins om jag inte kan få sluta typ 16.00 eller nåt för att jag och Elina ska sluta ungefär samtidigt. Vi måste ju försöka göra det så bra som möjligt eftersom vi måste gå från och till jobbet. Men det kommer säkert att fixa sig till slut. jag ser ändå fram emot det. Tyvärr så har min förkylning blivit värre och jag kommer vara lite risig men man får göra det bästa av situationen.
Ni kanske vill veta vad vi gjorde igår? Ja först så var jag och åt jätte god mat med både förrätt, varmrätt och efterrätt. Allt var super. Sen gick jag hem till mamma för att ta emot kompisar. Vi skulle se robinsson och skratta åt Bea. Hahah nä men det var ändå synd att hon åkte. Sen hade vi roligt och skrattade. Vi var nog ganska trötta allihopa för vi skrattade åt allt. Amanda, Elina och Bea sjöng sinstar och jag var med en liten stund men sen gav min hals upp så då satte jag mig ner och tittade på en stund.  Jag var då nästan död typ eftersom att jag har min förbannade förkylning som vägrar släppa min kropp. Nja men jag har inte så mycket mer att säga. Som sagt så kommer det nog inte så många inlägg till veckan men ni överlever nog.
pusspuss



Då blir det buss imorgon. Tidigt :s


Vad ska man packa?

hej hej bloggen. Idag är det lördag, vilket ni kanske inte har missat. Idag har jag städat hela huset så att jag får in lite mer cash till i veckan. :) Det är ju prao i Piteå för min del. Jag har faktiskt längtat och jag tror det kommer bli jätte roligt. Det finns bara ett litet problem, vad ska man packa? Jag har bara tagit massa vardags kläder som jag tror ska passa. jag har packat allt i en jättestor väska, en sån som man har när man flyger ni vet. Det får nästan inte plats ändå! Jag har inte ens packat allt. Tror att jag får kolla om jag kan lämna något.
Kommer inte bli så intressant att läsa min blogg till veckan då jag inte har tillgång till en dator men jag ska försöka blogga från mobilen. Om jag har tid och orkar dvs. Ska ju jobba i åtta timmar, från klockan 10.00 till 18.00. Det är tur att jag får lite sovmorgon ialf. Nä men nu ska jag göra lite mat till mig själv. Börjar känna mig lite hungrig. Har inte ätit något idag så.
pusspuss




kolla vad gullig! eller hur? :)


Hemma- sjuk

Hej hej. Det är tur att jag kan skriva ialf för jag kan verkligen inte prata idag. Jag vaknade med ett bultande huvud och en hals som kändes som sandpapper. När jag försökte prata så skar det sig bara. Det v ar ingen trevlig upplevelse men det börjar bli bättre. Jag kan viska ialf. ;) Hade tänkt att gå till skolan efter Lunch men då har vi bara en lektion så jag får se. Det kanske verkar lite konstigt om jag kommer tillbaka men jag vill ju. Jajaj, sen hade jag ju sett fram emot att gå på bio ikväll. Ska se "I taket lyser stjärnorna" med Bea, Elina, Minna och Agnes. Hoppas bara att jag orkar. Kanske bara ser den och far hem sen för den verkar jätte bra.

Jag har hittat några saker som jag vill ha- min topp 5 i vår. Så här kommer den!








Kavajen i all ära! Den funkar till nästan allt. Välj den i maskulin form för maximal effekt.
Denna är från topshop.




Tygväskan är en sak som syns mycket till vardags.
Den är perfekt för att ha böcker i eller varför inte en bärbar dator?
Dessutom är den riktigt snygg med sina enkla former.
Hittas på forever 21.

Dessa brillor ger en tråkig outfit ett riktigt lyft. Satsa på färg.
Dom här hittar man på forever21.



Platå, platå, platå! Dom blir bara snyggare och snyggare. Ju högre desto bättre.
Vill verkligen ha dessa.
Kommer också från forever21.



Den enkla tröjan matchas lätt , gärna med något färgglatt. Man kan vara
chic utan att se för uppklädd ut.
Tröjan kommer från Whyred.


Good Charlotte

Vi ska spela några nya låtar med bandet, eller vad man ska säga, så här är ett smakprov på en av låtarna. den är faktiskt jätte rolig att sjunga! Tro inte att jag har blivit någon punk/emo tjej nu. :p





Vittjåkk

Hej hej. Är super trött efter den här dagen. Har varit ute i solen och fått massa fräknar, som jag hatar! Jag och Agnes var dom enda som åkte i backen av vårt sällskap men det var härligt ialf. Vi var både i stora och lilla liften. Bara synd att det var lite kallt i början men det blev bättre framåt dagen. haha, lät som nån jäkla väderprolog! Ja men vi hade trevligt nästan hela dagen men något lyckades få oss på dåligt humör precis som vanligt... Ska inte gå in på det mer men det var inte så trevligt. Hade inte tänkt göra så mycket idag. Bara ta det lungt och skriva klart uppsatsen tror jag. Kanske blir det att ta ett bad senare ikväll, vi får se. Ha det tills dess!
pusspuss




Brudarna sitter och värmer sig i stugan :p


I vår grotta :) hehe

Förberedd

Hej hej! Har kommit hen från ännu en tur i bassängen :) Det gav riktigt bra den här gången och jag tror att jag kommer att försöka fara ut och springa på måndagar när vädret blir bättre. Vi får ju se hur det blir med det.
Håller ialf på med SO inlämning nu som ska in på fredag och, jag säger det bara, den suger! haha nä men jag är inte lika nöjd som jag brukar vara.. Imrogon är det ju som sagt friluftsdag på vittjåkk. Alla elever blir bjudna på 2st korvar och 1 festis sen får alla ta med vad dom vill. Jag ska ha med mig choklad (varm), hemma gjorda bullar, en cola och godis. Blir en rikigt fetto dag :p Får träna bort det sen.. Nej men måste upp tidigt imorgon för att fixa allt, nog för att jag har det mesta klart men kan vara bra att dubbel kolla!
pussgodnatt


ps. fick veta idag att jag ska få göra ett framträdande i Älvsbyn i maj. Kommer då få 500 kr! aa inte dåligt när man gör något man älskar och får pengar för det ;p


     

Kan inget...

Asså, jag fattar inte ett piss om det här med akustik! Om alla ljudvågor och allt skit. jag fattar lite men det är ju massa saker man ska komma ihåg också. Nja men bäst att jag fortsätter plugga så att jag klarar provet imorgon :s
Ska strax se Andra Avenyn som jag missat 2 ggr av nu så jag ska inte missa det här!
Jag vet att jag inte får säga något om detta men jag ska bara avslöja att jag har en liten hemlighet men den får ni kanske aldrig veta. Ladsen men sånt är livet. :(
Har en annan tråkig nyhet., som jag sa i tidigare inlägg så skulle ju jag och Elina kanske till piteå redan på fredag eller lördag men det går inte för att hon som vi skulle ha bott hos då kunde inte så vi äker först på söndag men då har ju affärerna inte öppet... Jag vill ibland bara skrika. Inget blir som jag vill. Nä men oj vad tiden går! Måste kila
pusspuss







wedins here I come! ;D


 


Förväntansfull!

Hej hej. Ja, vad ska jag säga, ni kanske inte tror mig men igår så hade jag problem med internet. Mm, det gick inte att få på! Det fick bli en HEL dag utan internet. I söndags så skrev jag inte för, ärligt, så hade jag inget att skriva om. Därför tyckte jag att det ändå inte hade varit så intressant, eller vad tror ni? 

Men idag så skrivar jag ialf. Måste bara berätta att jag inte orkar skriva om vad vi gjorde i fredags men jag sa ju vad vi skulle göra och då kan man ju dra egna slutsatser
(som dom flesta redan har gjort så, varför inte alla! :/ )

Veckan kommer att bli lugn och gå fort. Då undrar ni kanske varför jag vet det. Jo för att idag så hade vi håla på gympan och så var det i allmänhet en kort dag så vi hade typ bara fyra lektioner. Det var jätte skönt! Sen kommer torsadgen att utgå för att då ska hela våran skola upp på vittjåkk på friluftdag. Det kommer att bli jätte skönt, om det är fint väder dvs. Jag kommer inte att åka skidor eller nåt annat  tror jag för det kommer vara fullt i backen och sen är det skönt att bara sitta och prata med alla :) Ser fram emot det.
I veckan har vi inte så mycket som mäste göras eftersom vi går på prao i två veckor nu. Jag och Elina kommer att åka redan i helgen (kanske) för att vara väl förberedda och för att vi inte kommer att kunna shoppa så mycket medans vi jobbar. Nä men, hade inte så mycket mer att säga så.
pusspuss






hittade den här väska i går kväll så den kommer jag att plocka fram igen! ;)
tror att jag kommer att försäka piffa upp den lite, ser rätt tråkig ut.


 Hade på mig detta idag. :)



Mamma kom hem från Kista idag med en liten sak och sen hade äntligen
min bh från H&M kommit, denna gång i rätt storlek :D

Helt slut!

Hej hej. Har igentligen ingen bra ursäkt till varför jag inte har skrivit tidigare men jag har helt enkelt inte orkat. Vart ju att vara uppe ett tag igår ;p Tyvärr kommer jag inte skriva om gårdagen försens jag har fått tag i några bilder eftersom att det är roligare om man har bilder så. Finns andra anledningar också men ja ni kanske fattar.
Idag har jag varit jätte trött och har haft ont i hunvet men det gick om efter en alvedon. Har varit ute ocg gått för att bli lite piggare och det var skönt. Just nu sitter jag här med bäst Hanna <3 Vi ska gå in på bubbelroom.se för att kika om det finns några snygga kläder. Har inte planerat något annat så hör av er om ni vill prata eller nåt. Ha det bra tills imorgon när jag orkar skriva lite längre. :)
pusspuss




                                   



Men nu är blir det så här.

Hej hej, blir ett väldigt kort inlägg eftersom jag har det lite stressigt. Har ordnat upp det så att vi kommer att vara hos pappa istället för att annars skulle det bli så konstigt. Så nu väntar jag på att Alex ska komma för vi ska se film. SEn efter ett tag såkommer alla andra och då blir det ös. :) Skriver mer imorgon så sov gott sen då!
pusspuss

Jag tror det löser sig!

Hej hej. Hur har ni haft det idag då? Jag har haft det super. Hehe, a då kanske ni vill veta vad jag då har gjort men då måste jag säga att jag bara har haft ett gott humör :p Jag var orolig för att jag inte skulle hinna klart med litteraturen men nu visar det dig att jag kanske till och med hinner göra klart mvg uppgiften, känner mig stolt! Imorgon så hade vi ju lite planer som ni kanske vet och tror ni att jag höll på att börja skrika när jag fick veta att vi kanske inte hade någonstans att vara. Men ,bra som man är, så kanske man har en liten lösning på det! Mamma åker bort i helgen och hennes kille, eller vad man nu ska säga, åker till vårat andra hus i avaviken! Nu ska jag bara övertala dom att jag ska städa och hålla ordning efter mig så har det löst sig med plats iallafall. :) Sen ska ju Amanda, Bea, Agnes och jag vet inte hur det blev men kanske Elina och Minna sova hos mig. Så jag håller på att fixa det men det låter som om det går. :) Sitter just nu och skriver på litteraturen igen och nu hade jag tänkt att bli färdig så jag ska sluta. Vi hörs imorgon!
pusspuss




haha, ser ut som om min hand är mycket större än mitt huvud ;p

Uppfriskande!

Hej hej, har just hämtat mig från simmningen som jag var på idag. Det var helt okej idag men jag var lite sen att komma iväg som vanligt. Känner att jag är väldigt trött nu eftersom jag dels har håll på med en uppsats som ska in på fredag och at jag har suttit vid datorn. Man blir ju också rätt trött av att simma.
Idag har det inte hänt mycket. Vi fick sluta lite tidigare idag så jag for på dollar en sväng men igentligen bara för att titta. Jag kan faktiskt erkänna att jag köpte två par örhängen och några läder band :) billigt och bra. Dom var faktiskt fina. Man ska inte skämmas över att köpa saker på dollar men dollar är ju ändå dollar så det kanske inte går att ändra på, vem vet. Nej men klockan börjar bli mycket så jag ska kolla igenom franskan lite sen blir det nog sängen för mig! Sov gott alla underbara läsare.
pusspuss




Haha, ni vill inte veta vad dom kostade ;p



Hårhårhår...

Hej hej. Idag har varit en lite anorlunda dag, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men det var något iallaf. Har varit glad och på bra humör hela dagen. Gympan var rolig idag också. Vi hade dans och vi skulle dansa foxtrot, vet inte hur det stavas, och vi fick lära oss massa nya steg och att snurra mm. Lärorikt och kul :) Sen såg vi film på engelskan - Jurasic Park- som var bra men lite överdriven. Efter skolan så skulle jag och några till planera vad vi skulle göra i helgen och vi bestämde oss för att festa lite. Kommer ta en MASSA bilder då så håll i er. <efter att vi hade planerat klart så gick jag till frissan för att göra håret lite rättvisa. Det blev ganska bra och inte så kort iallaf. Men frisören sa att det inte var så jätte nött så hon tog bara jätte lite. Det känns ändå nött och jag vill ibland bara raka av det! Vet inte vad ni tycker men jag blev då nöjd så.  Inte så stor skilnad för jag ville inte ha så stor skillnad men lite ljusare och mer liv i håret med lite mörkare slingor här och var. Bilden är inte i så bra ljus så man ser inte exakt hur det ser ut men ungefär :)
pusspuss





bilden är helt cp men hade inte tid att lägga in nån annan eller ta en ny så.
Don´t blame me.

Måndag

Hej hej bloggen. Känner att det var ett tag sen jag bloggade och till det följer en liten förklaring- har inte haft nån dator.. Kunde väl ha bloggat igår men då var jag så himla trött efter en hel dag ute. Nu har jag inga ursäkter så nu ska jag blogga. Har inte hänt så mycket i helgen utan jag hade en helg me familjen ;p Det låter väldigt tråkigt men jag måste erkänna att det var väldigt skönt. Förvånansvärt skönt faktiskt. Vi får då fredag eftermiddag till vårat andra hus i Avaviken för att vara där och koppla av hela helgen. Vi gjorde absolut ingenting på kvällen utan vi såg på tv och åt gott. Sedan gick jag och la mig vid tolv för att kunna stiga upp tidigt nästa morgon för att göra mig redo för en hel dags skotertur. Låter som om jag är en skogs mulle men det var vad vi gjorde hela helgen. Sedan kom vi hem på kvällen på Söndag då och då var jag så trött att jag bara packade väskor (jag skulle tull pappa) gick iväg mot pappa och satt mig i bastun. Efter det gick jag upp och läste twilight och sen sommnade jag utan att jag riktigt hann vara med på det själv. Hela helgen blev som en utvilning och nu lägtar jag till helgen som kommer för att få ösa lite mer än det blev den här gången. :p

Min måndag var inget utöver det vanliga. Det var faktiskt rätt lugnt idag. Det enda som var anorlunda var vädret. Det var jättefint vår väder och oj vad man längtar till sommaren nu!
Nä men nu ska jag börja med svenskan som ska in i veckan och om jag orkar ska jag ta tag i matten som jag har till på onsdag. Oj då, kom just på att det var ganska mycket som skulle in svenska, so, matte..! Ja då är det bara börja.





ute i det fina vädret. (bild från i hegen)


min lilla varg ;p
och min lilla räv :)



Bilder från idag:


favvo tidningen kom idag igen :)


Lite varmare var det idag och solen var framme hela dagen :) väder man blir glad av!

Vinnar matchen!

Hej hej. Idag har varit en sån där dag då allt är bra, hur det än blir. Kan inte riktigt förklare hur det känn men det känndes bara bra! Ikväll så här killarna match på geilas mot höken, tror jag dom hette, om dom vinner den matchen så har dom vunnit hela basket serien i deras årsgrupp. Man kan inte vara annat än stolt! Ska fara dit halv sju med Elina, Amanda och Agnes. Vet inte om Minna skulle följa men jag tror inte det. KOmmer såklart att heja som en galning på boysen för att dom ska ta hem det. Skriver om det sen och lägger in bilder, om jag nu hittar min kamera som kommit bort på nåt konstigt sätt ;p typiskt mig.
Imorgon är det ju, som ni kanske redan vet, fredag! Det betyder helg och sovmorgon men dock bara två dagar... Om man då kunde göra helgen längre. Ska börja fixa mig lite, märk ordet lite, till ikväll så att man inte behöver se ut som något som just vaknat från tre dagars sömn. Hehe, nja men ni får ha det så länge!
pusspuss




ödetsmatch, hahah nä men den är faktiskt viktig. :)

Nervös utan någon större anledning.

Hej hej bloggen! Jag är väldigt stolt över mig själv just nu eftersom jag klarade musikprovet som jag var så nervös över att jag inte skulle klara. Eller jag vet ju inte om jag klarade det än men det känns verkligen så. Gud vad veckan har gott fort förresten! Tycker inte ni det? Det känns som om att det var söndag bara igår och nu är det redan onsdag eftermiddag. Dom har nog rätt dom som säger att allt går så mycket fortare efter loven på vårterminen.
Jag ska inte skriva så mycket mer eftersom jag ska tillbaks till skolan klockan 17.00 för att börja träna inför uppträdandet som vi skulle ha ikväll på öppethus som inte börjar försens klockan 18.30. Så för mig var det bara hem och tillbaka men det gör inte så mycket eftersom vi får en hel dag ledigt bara för nån timme ikväll på skolan. Ska försöka få i mig nå mat nu så att jag hinner. Ha det!
pusspuss



kommer kanske bilder sen :)


Tips!

Hej hej! Ni fattar inte hur glad jag är just nu! Jag har äntligen fått praoplats för båda veckorna. Jag har på Wedins vecka 14 och v 15 ska jag praoa men djur hos en som heter Ingela. Det ska bli nog bli skojj. Nu har ni nog hört mer om praoen på ett tag. Känns som om jag bara har skrivit om det så jag ska faktiskt göra något annant för omväxlingens skull.
Det var vara ganska svårt att få ihop en snygg och funkande outfitt under tusen lappen och jag har gjort det omöjliga att skrapa ihop en look under 1000kr! Så här kommer den.





Skorta H&M: 298 :-
Skor H&m: 198 :-
Väska H&M: 179:-
Armband H&M: ca 50:-

Jag bryter ihop när som helst nu..

Hej hej. Har inte haft tid att skriva något idag eftersom att jag har fixat med det ena och det andra under eftermiddan. Dels så har jag försökt fixa en praoplats för den andra veckan och försöökt byta plats till jag och Elina. Vi bestämmde oss att säga upp platsen på det där cafeet i Umeå och försöka hitta nytt i Piteå eller Luleå och vi kanske har plats på gina tex. Blir roligt om vi får där men ska nog inte hoppas för mycket. Det som är tur är att vi ialf har bostad på vilket ställe vi än väljer så det är det enda som vi säkert har. Det känns som om att vi får jätte bråttom och om vi inte får någon plats så har vi ingenstans att vara. Jag kommer att bryta ihop för jag har ingen säker plats än och prao blanketten ska vara inne senast på onsdag så imorgon får jag fixa allt. Som om detta inte var nog så har jag musikprov, svenska inlämning, so inlämning och matte prov inom loppet om tre veckor! Ja jag säger ju det. Kommer aldrig att hända.
Fick veta en possitiv sak iadg och det var at jag hade MVG på mitt so prov. Stolt!
känner mig rätt utsliten nu så ska nog gå till sängs eller ialf chilla lite. Sov gott!
pusspuss



så här var jag klädd på festen btw:



Min favvo tidning kom idag, fick med ett rabbatkort på hundra kronor på valfri vårjacka från cubus.
Ett plus i kanten där!


80-talet återvänder!

Hej hej bloggen! Hade ni det roligt igår kväll? Det hade jag. Vi hade ju en inflyttnings fest igår på Brittgården och temat var ju såklart 80-tals kändisar. Det var roligt att få ta på sig överdrivet mycket färg och krings krams. men ska jag vara ärlig så tyckte jag att det var ganska snyggt! Alla hade på sig mode kläder, eller okej nästan alla då, men i stort sett så var alla klädda som man är idag också. Det var kul att se och man fick faktist mycket insperation. Säger bara en sak, 80-talet, välkommet tillbaka! 
pusspuss













bilder kommer senare under dagen för min kamera måste ladda.



 

Lördag

Godmorgon bloggen! Som ni ser så har jag inte haft tid att blogga något igår  men jag tror inte att ni dör. Så idag bloggar jag för igår, om ni fattar vad jag menar.
Igår så skulle vi fira mig genom att gå ut och äta på Capsicum här i Arvidjaur. Först så gjorde jag mig klar och sedan skjutsade pappa mig till restaurangen där jag mötte upp Agnes som var där först allt eftersom så kom dom andra. Gissa vem som var sist, jo Hanna! haha det var inte oväntat. VI pratade och skrattade medans vi väntade på att få mataen. Jag hade beställt friterad kycklig och ris med sötsursås till, men dom hade slut kyckling så då tog jag friterat kött/fläsk. Det var minst lika gott och dom hade lagt upp det jättefint på tallrikarna. Minnas mat hade dom gjort jättefin! Tiden gick och vi åt och åt. Sen när alla var klara så satt vi bara och smälte ner maten och pratade om allt och inget.  Efter ett tag så kom det några killar och gick utanför så jag och Elina, som satt vid fönstret, tittade ut som hastigast och sen kom dom där killarna in och började gå mot oss. En av dem frågade om dom fick sitta och dela sina ölar med oss! Haha, Vi sa att vi starx skulle gå  men att det gick bra. Efter ett litet tag så frågade dom hur gamla vi var och dom, jag nämner inga namn sa "Vi är nittiofyrer" och då sa dom jaha men då ska vi inte störa mer och sen sa dom att vi hade sett mycket äldre ut innan. :p Ja så det kan gå. Jag tycker faktiskt synd om dom... Ja det kanske låter konstigt men så är det.
Efter att vi lämnat restaurangen så gick vi på ica och jag köpte coca cola och chips till senare på kvällen. Sen började vi gå mot mammas hus eftersom att dom var i stugan så skulle vi vara där. Amanda, som inte följde med oss att äta, kom direkt dit med en liten present till mig. Hon hade bakat en jätte god kladdkaka! Den var helt perfekt. Alldeles kladdig och god. Hon hade också med sig "the Grudge 3" som vi skulle se. vI sjöng singstar men vi hittade aldrig shlager skivan så Amanda fick aldrig sjunga tusen och en natt. Hahah kanske lika bra det, jag menar vi ville ju inte väcka grannarna ;p
Kvällen blev lyckad och filmen var bra. Lite overklig på vissa ställen men annars var den bra.

Tillbaks till idag. Vi ska ju ha festen ikväll och man ska ju vara 80-tals klädd, men med tanke på att modet idag är så gott som från 80-talet så lär det inte bli så svårt. Malin ska fixa mitt hår och jag ska ha tuperat och vågigt. Får väl se hur det ser ur :p Kommer ta bilder sen på hela festen men dom lär ju inte komma upp försen imorgon. Ha det tills des. Nu ska jag och Ebba snart fara till Mimmis klädgrejs och se om jag hittar något fint. Jag fick nämligen ett presentkort av mina plast kusiner på 200 kroner. Ska se om jag hittar några jeans.
pusspuss



Maten som jag åt. Det var jättegott!


Minna och Agnes hade gjort dig fina :)


Hanna gömmer sig för kameran, som vanligt ;p


Elina vill inte heller vara med på kort. Dessa tjejer! :)

Hade inga mer bilder från då vi var hos mig, men men...

Ännu en dag i backen.

Hej hej, nu skriver jag igen men denna gång ett lite mer detaljerat inlägg. Ja som jag berättade tidigare så var jag, Agnes, Hanna och Amanda på vittjåkk idag och åkte slalom/bräda. Agnes briljerade på brädan medans jag sög som vanligt :p haha vi hade med oss lite fika och gott.  Vi var där från klockan 11 till klockan 4 på eftermiddagen :) Det var härligt och kul.
Nu måste jag strax gå för att jag och brudarna ska se en film som heter "Låt den rätte komma in". Den är nog bra men vi får se. Bäst att jag går och sätter på den innan tjejerna blir otåliga.
pusspuss




Inte från idag men jag orkade inte ladda upp bilder så. sorry ;)

Lite seg...

Hej hej, har inte haft tid att blogga nåt men jag har lite brottom nu så jag hinner bara skriva lite. Kommer mer ikväll :)
Var ju på vittjåkk idag med Agnes, Amanda och Hanna. Elina och Minna tänkte komma men så vart det inte. Kul  hade vi ändå så det var lyckat. Det var ju inte så jätte bra väder men vi åkte dit ialf. Sorry men måste sluta nu. Kommer mer info sen som sagt.
pusspuss



inte lika fint väder idag men det funkade :)

jävla prao!

Hej hej. Har jätte ont i huvudet och är jätte trött. har ingen ananing om varför men det bara är så. Kan bero på att jag har suttit i telefon hela dagen för att jag och Elina har försökt fixa en prao plats i Umeå. Det har inte varit det lättaste kan man ju säga. Haha, först så kom Elina hit och vi skulle ringa till H&M för att fixa en prao plats där. Dom hade fullt så vi ringde vidare. Vi bestämmde oss för att ringa 118100 för att bli kopplade direkt till butiken och då svarade någon som hette Rebecca och vi frågade om hon kunde koppla oss till gina i Umeå såklart. Gina hade fullt så vi ringde återigen till 118100 och då svarade Rebecca och vi blev ju tvungen att säga "kan du koppla oss till bikbok i Umeå". haha ja ni och sådär höll det på och det var nästan alltid Rebecca som svarade och sista gången så skrattade hon! Vi höll ju på att dö av skratt så vi vågade inte ringa dit nåt mer så vi sökta företag på hitta.se och det var mycket smidigare kan man säga...
Till slut fick vi praoa på ett cafe i stan som hette lobbyn eller vad det nu hette. 
På förmiddagen så kom det paket till mig. Det innehöll proactive som farmor hade beställt åt mig och så hade jag vunnit bad saker från nån bh grejs. Lycko mig ;)
 
Blev inte att fara till backen idag men imorgon så ska jag och Amanda, Elina, Hanna och Agnes fara dit och ha det trevligt. Det blir nog för mig att prova på bräda igen ;p jaja jag skriver ju imorgon så.
pusspuss




Vann detta. Vet inte om det är så bra men kul att jag vann ialf.


mitt nya proactive.




Fint väder!

Hej hej, sitter just nu och tittar ut genom fönstret och ser att solen är framme. Äntligen en bra dag på vårat sportlov! Funderar på att fara upp på backen idag me men vi får se. :) Idag är jag riktigt pigg och glad så jag tror att jag ska ut och gå senare men först ska jag äta lite frukost/lunch så att jag får lite krafter.
Ja, hade inte så mycket mer att säga så.
pusspuss




fint väder eller vad?

Heldag i backen.

Hej hej. Är helt slut! Vi var ju då i backen hela dagen och jag åkte både slalom och snowboard. Jag såg på snowboard men slalom är jag kung på! haha nä då inte det. Vi var där hela dagen men före det så var vi på intersport och köpte en mössa till mig bara för att ha ;p den var då finare än den "gamla" jag har så det var ju bra. Efter att vi hade kommit i backen så kom pappa dit för att se hur det gick när jag åkte snowboard och ja, jag kan säga att jag låg mer än jag stod upp i backen... Så efter det så bytte jag till slalom, som jag redan kan åka ;p Det blåste väldigt mycket på backen men det var inte så kallt ändå. Vid klockan två - halv tre så gick vi inn i värme stugan/restaurangen för att äte lunch. Dom hade slut varma mackor så det fick bli en strips meny för mig istället. Det smakade då bar så det gjorde inget :) Efter att vi hade varit där i några timmar så åkte vi inn til Arvids och direkt till intersport för att köpa en slalom utrustning men vi har inte bestämt oss än.. :p
När vi väl var hemma så skulle vi fara  och basta hos tommy. Jag älskar hans bastu! Den är jätte mysig och han har gjort den själv. :) händig karl, hehe. Sen har jag som inte gjort så mycket. Imorgon hade vi tänkt att fara på backen, jag och några kompisar men vi ska fara på torsdag istället :) Dels så ska jag och Elina ringa på H&M i Umeåoch fråga om vi får praoa där en vecka. Får se hur det går men vi hoppas på det mesta. Ska läsa lite Twilight nu och sen blire proactive ;p

BTW! Om någon är intresserad så kan jag fixa beställningar med proactive produkter. Det tar bara några dar att få hem ett paket så det går bra. Jag tror att det kostar några hundra lappar men det är inte så farligt. jaja ni vet ju hur ni kan nå mig så.
natti natti!




Min nya mössa :)


Jag med full utrustning :p



sen bytte jag till skidor :) haha snyggingar!


min halvätna lunch :)


Gissa vad mer som kom idag som jag blev glad över! Just det Sofis mode!


Min favvo!

En bra dag?!

Hej hej, nu sitter jag här och skriver igen. Jag hade tänkt lägga ut bilder på det som jag köpte när jag och mamam var i piteå. Jag vet att det komme lite såhär efter men har inte haft tid så nu tar jag mig lite tid.
Idag så är vi hundvakt till Flisan, hon är en jätte gullig pudel. Grejen är den att vi ska på vittjokk idag så hon blir kanske själv i nån timme. Hade tänkt lära mig att åka snowboard haha! Vi får väl se hur det går... Jag kommer att ta kort under dagen men dom kommer inte upp på bloggen försen ikväll. Nu ska vi ut och gå med Flisan så jag ska sluta skriva. Händer inte så mycket mer idag tror jag men vi får se, ha det!
pusspuss


Inköpen:




Jeans ginatricot: 499:-


mocca skor Eurosko: 699:-  (80% rea!)


skor Eurosko: 599:-  (70% rea!)


armband H&M: ca 40:-



Bilder på mina perfekta tårtor:



Daim tårtan var nog godast :)


Fick bli en godis tårta också ;)


Tulpanerna jag fick var jättefina! :p tur jag har en sån bra kamera nu.


Flisan:


Visst är hon söt! :)


Hon har så fin frisyr! :p





NU ska ni få se.

Hej hej. Nu har kameran laddat klart och jag kan äntligen ta bilder! Så nu kommer bilder på sakerna jag fått några är från hm betällningen  som jag fick av mamma:) enjoy!
pusspuss





lite av det jag fick :) sen beställde ju mamma en massa kläder till mig från H&M som det var tänkt att jag skulle få när jag fyllde år men som jag fick tidigare ;p






15 år!

Hej hej. Så idag blir man 15 år då. Ska snart börja baka och fixa med sånt till senare ikväll :)
Såg en film igår som hette "Mr Woodcock". Den var riktigt rolig :)

Nu kom mamma och Ottilia (min lillasyster) hem med tulpaner och fika som vi ska äta. Jag fick samt några av mina presenter nu vid lunch. Det var super fina saker. Jag fick en kamera med 10,1 mega pix - 8 ggr zoom - koppling direkt till youtube så att jag kan lägga in sånt som jag har spelat in utan att koppla till datan, en sport bh, en vanlig bh, "nattlinne" eller vad man nu ska säga och trosor till det. Jag blev mest glad över kameran! Den var jätte fin och super bra! :) Sen kommer ju hela släkten på mammas sida ikväll och då får jag ju mer preseter och grattulationer :) pusspuss


Bilder kommer sen. Jag ska ta dem med den nya kameran men den håller på att laddas nu så. :)



Mina saker.

Hej hej. Har nyss kommit hem från pappa där jag fick presenter, blev dock ingen moped men vi får väl se ;p  jag fick teckbyxor, pengar, twilight böckerna (3:an o 4:an). Sen ska jag få beställa saker till mitt rum tex kuddar och fodral till det, överkast mm :) Jag blev jätte glad över det för jag behövde verkligen allt som jag fick. Men sen har jag ju presenter kvar att öppna imorgon.
pusspuss

Det jag sa om att det är bra att ha skilda föräldrar, det menar jag inte...





sakerna jag fick. :) gjorde ett collage av det med picasa 3.

Förväntansfull.

Hej hej. Jag sitter och väntar på att klockan ska bli halv sex. Då ska jag nämligen hem till pappa igen för att få några presenter. Det låter som om jag är tre år typ men det känns spännande! Promenaden med hundarna var välbehövlig eftersom jag var så trött. jag fick igång hjärnan efter promenaden och blev hundra gånger piggare. jag tror att jah ska lägga mig och sova lite strax men jag får ställa larm på halv sex :p Jag skriver sen och tar bilder på det som jag får :) Sen kan jag säga så mycket som att imorgon (då jag fyller år) kommer ni få se lite mer saker som jag får. Ibland är det bra med skilda föräldrar! ;)
btw så har jag nyss laddat hem det där picasa 3 som Kenza tipsade om. Det var bra:)
pusspuss



Nog för att det här är Hanas tårta men... :)

Trött tjej...

Hej hej. Vaknade för ett litet tag sedan och kunde inte somna om. Då gick jag upp för att klä på mig. SEn fick jag ett sms om att jag ska gå ut med hundarna, som är hos pappa, för att dom inte har varit ute försens kl 05.00. HOppas att dom inte har gjort något inne för då tänker då inte jag ta upp det :p
Igår så var vi ju här och hade det trevligt. Vi snackade, dunkade och såg film. Filmen vi såg hette "The Strangers". Den var bra, det lilla jag såg av den ;) fast slutet sög! Nej men nu måste jag fika och sedan skynda mig bort till pappa innnan det händer något otrevligt.. :)
pusspuss



Hade inga bilder från igår men ni vet ju hur alla ser ut så ;p




Filmen vi såg :)

RSS 2.0