En febrig Hanna och en inte så sjuk Emelie

Hej, Hade ingen aníng om att dom hade dator och internet här så det varr ju bra. :) Här finns ju allt man kan önska sig! ;p Idag så har jag och hanna . Vi har varit uppe på jourmóttagningen i Ängleholm eftrsom att Hanna är väldigt förkyld just nu
och fick utskrivet hostmedicin. :) det var då inget alvarligt utan bara ett virus men det är ju trots det inte så kul. Jag är då nästan frisk nu så jag peppar Hanna just nu. Vi sitter och chillar och ser på Anna Nicole Smith. En drama komedi på femman. Den verkar vara bra. .) Jaja nu fortsätter den så nu ska jag sätta mig och se den. Hade bra!
pusspuss


I Hannas stuga!

Tjoohej! Sitter och skriver i hannas stuga just nu och det regnar eller har regnat iallafall. Mysigt mysigt. Har haft jättekul på den här lilla tiden redan. :) Har varit på Liseberg två ggr och igår kvälls var jag på Gothia discot. det var inget att hurra över precis var där inne i typ en kvart och halva tiden så stod vi i kö för att få lämna våra väskor. Inte kul. man kunde knappt andas där inne och man kände i luften att det var många som svettades. :) Utanför discot var det mycket roligare. Vi träffade några 18 åriga killar som kom från england. Dom spelade i ett lag som kom från Manschester ;p coolt va!? Jaja, iallafall så stod vi med dom i kön till discot och sen när det var vår tur att släppas in av vakterna eller vad man nu ska säga så blev en av dom där illarna tvungen att blåsa. det lät ungefär såhär:

Killen: What?
Vakten: Have you been drinking?
Killen: No!
Vakten: Well we want you to blow in this one.
Håller upp alkomätarn och killen blåser.
Pip pip pip....


Haha ojojoj. ja, lite tråkigt men ingen av dom fick komma in utan vakterna tog dom. Så vi fick gå in utan våra homies... xD
trevliga var dom då. :)

Vad mer har vi gjort? Jo juste. Vi har faktiskt hunnit fiska krabbor lite också. Fem stycken små blev det. haha det är jätte kul jag lovar! Håll käft om ni aldrig har provat ;)
pusspuss






Äntligen kan man åka!

Tjo hejs, tänkte bara skriva ett litet inlägg nu innan jag åker, ;) Har packat mycket mer än nödvändigt som vanligt så jag har typ sju väskor. :p jaja bättre att ha för mycket än för lite. Nu väntar jag bara på att Ante och Annan ska hämta upp mig hos min pappa. är bara där för att ladda in london bilder åp den här datan åxå. :) Har ju åxå åkt på en fitt förkylning,,, Näsan rinner och halsen kliar ni vet, det vanliga. Så nu lär jag ju knarka nässpary i en vecka typ. :) Ha det bar allihopa, Kommer sakna er!
pussokram





Sååå mycket älskar jag er ;p

Göteborg here I come!

Hejs. Ja snart lämnar mig lilla byn bakom sig och drar vidare mot ljusare tider eller mer regn snarare sagt ;p har ju hört att det inte är konon väder där borta heller. Men inget kan trots det vara värre än Arvidsjur...
Har laddat inför bilresan idag och varit och satt in pengar och köpt godsaker. Nu är det bara kvar att fara på konsum och köpa nåt att göra i bilen. Tur man har mobilen iallafall. :) Kanske blir nån tidning åxå men jag börjar bara må illa när jag läser i bilen så. Nja mycket att tänka på som ni ser. :) Längtar bara så j*vla mycket att träffa Hanna och Minna , självklart till själva Göteborg åxå men ni fattar. :) Blir ju inte så mycket blogg på ett tag men om jag får tag i en dator så skriver jag. Ha det så bra ni som blir kvar här! Mohahahahaha... ;D
pusspuss




Sen ska vi ju på Liseberg! Tagga...

Flisan :)

Tjoo, har Flisan här hos oss idag. Är hundvakter till en liten pudel som heter Flisan. :) Söt hon är ;p
Louise har varit här idag med min "plast faster" och hennes man. :) Hon har börjat övningsköra nu, lycko! Jag vill oxå köra i samhället! ;) men jag skulle väl bara vara en trafikfara så kanske lika bra att jag inte får än ;D hehe.
Nu snart är det dags för surströmmings lukten att spridas i huset. Blää! Måsta förbereda mig tror jag. :)
pusspuss




Nice picture! ;p





Surströmming och svininfluensa...

Usch usch, idag ska vi tydligen äta surströmming med några kompisar till mamma och Stellan. Kommer ju lukta i en vecka framöver här inne... Nån som vill ha en kompis framöver? ;p hehe nä men tur jag ska till Göteborg nu då. Kanske jag hinner undan. Idag hade jag faktiskt tänkt chilla och packa klart det mesta så jag slipper göra det i sista minuten. :) Kanske får ta med en gasmask dit ner efetrsom att en gothia tjej har blivit smittad av svininfluensan. :s får väl hoppas jag klarar mig! :)



hehe, kanske borde skaffa mig ett sånt ;)

Inte död ;p

Glada av att veta att jag inte är död? Haha, ja det gick bra att köra bil den här gången också :p har haft det vädigt skönt dom här dagarna jag varit borta. :) Lite synd att jag skulle hem nu när det är go vädret ute. :) Ja, alla som bor i norra Sverige iallafall. ;p
Jag och Agnes har legat och stekt på stranden i stugan idag. Agnes kom igår och har varit med mig där. Vi har haft så trevligt så. :) Vi hade tänkt tälta i skogen men det regnade igår kväll så vi sket i det... Kändes väl inte så där jätte mysigt att ligga där och bli blöta så vi låg inne i en egen stuga. :) Såg två filmer, vår specialitet ni vet ;)
Kan berätta att jag har fått blåsor på fingrarna eftersom att vi har rott ut med båten både igår och idag. haha inte så nice.
Nä men sen har jag inte hunnit göra så mycket annat än att packa lite till Göteborg och Skåne :) Längtaaaar!
pusspuss




Min babe kom idag! <3


DriverN

Tyvärr så måste jag följa med till stugan idag eftersom att jag har och kommer vara borta så mycket. Men sörj inte skriver direkt jag kommer tillbaks :) Hehe kanske inte så intressant men jag ska få köra bil! ;p har gjort det förut såklart men det var ett tag sen. :) Så om jag inte skriver nåt på bloggen på onsdag så vet ni att jag har kört ihjäl mig.. ;)




Godmorgon!

Hej och välkomna till en ny dag! hehe ;p Har just vaknat och är pigg som om jag aldrig har gjort annat än att sova. :) Jag och Amanda ska nog mest troligt ut och gå sen idag, röra på dö fläsket ni vet. Nä men vi tänkte att det kunde vara härligt. :) Sen kom jag förresten på vad det var jag skulle säga igår men jag jag inte kom på vad det var. :) På tisdag så är det ju Diggilo i nån stad, vet inte vilken än men... och då ska jag + några stycken åka iväg och se det. Blir nog roligt. Jag vet inte heller vilka artister det var men dom skulle då vara bra. Kan ta reda på det sen och skriva. :) Ja men jag sitter här med droppande hår nu så jag ska nog ta och torka det och frächa upp mig lite. :)
pusshejs




Always a day too late...

Nu blev det lite ledsen stämning här men låten är för jävla bra...




Hos Agnes ikväll.

Hejs sköningar. Blir då att vara hos Agnes ikväll. Kanske bara blir jag och hon men det blir ju skönt. :) Annars så skulle Amanda och Hanna också vara med oss men vi får väl se. Blir då kul hur som haver. Haha vad roligt det var att skriva det ;p Ni kanske har kollat in min nya header? Klart ni har.. Men jag vet inte om jag ska ha den. Vad tycker ni? Kanske ser b-kvalla ut men detta är ju en b-kvalla blogg så det passar ju utmärkt. ;) Hade inte så mycket mer att prata om. Jag vet att det var något men jag får väl skriva det sen isåfall.
pussokram

Mums!

Tjohej alla glada! Hann varken på Mimmis eller Hellgrens idag men jag får väl ta det nån annan dag till veckan. Kände bara att jag måste bli av med det där presentkortet.... Jaja, en annan gång får det bli. :)
Pappa sa nyss att vi ska äta grillat ikväll och det var ett tag sen sist nu så det ska bli supergott!

Har varit "piga" idag och städat hela huset typ. Jobbigt som fan men nu när det är gjort är det ju skönt. :) Håller på att börja göra en packlista på saker som jag ska ha med till Göteborg och Skåne. Blir ganska mycket men jag ska försöka att bara ta ett klädesplagg per dag. Om det nu är möjligt dvs. ;d
puss




Mmm. Blir ni frestade? Det blir jag ;p

London inköpen :)

Nu kan jag lägga in bilder på kläderna som jag köpte i London. :) Enjoy.
Kan ju säga att jag inte kommer ihåg hur mycket dom  kostade så..














Sist men inte minst, mina favoriter från och med nu! Sååå snygga om jag
ska vara ärlig. Men det var ju därför jag köpte dom. ;p

Skönt att vara hemma :)

Tjoo, innan jag skriver eller lägger in några fler bilder från london så tänkte jag ta och berätta lite om gårdagen. Vi var några stycken hos hanna levander och först såg vi Tzatsiki morsan och polisen, sen åkte vi ut på en moppe ragg :p jag fick åka med Amanda fast hon inte har kort ;) Men det gick riktigt bra tyckte jag. :)

Idag har jag som inga planer. Funderar på att kika in på Mimmis och hellgrens. På mimmis har jag ett presentkort på 200 kr och sen har jag funderat på att göra ett till hål i örat på hellgrens. Men vi får väl se... Ska fika/luncha nu men jag skriver mer sen idag.
pusspuss





Saknar sötnosarna! <3<3

Nu åker babes!

Nää, nu åker både Hanna och Minna till Göteborg för att spela fotboll på Gothia.. Men som tur är hinner dom inte vara borta länge. Jag åker ner dit på Torsdag nämligen. Ska bo med dom där i två dagar eller vad det nu blir och sen åker jag vidare med hanna till hennes stuga i Skåne! Vi ska ha sååå kul och ragga på boys ;p haha kommer bli så jävla kul! Hinner ju inte vara så mycket hemma i sommar så man får passa på att vara med alla nu då :) Ska vara med brudarna ikväll tror jag. Vet inte när men vi får väl se. :) Skriver sen när jag fått tillbaks min väska från pappa. Då lägger jag in lite bilder på det jag köpt. 
Ha det!

Bilder från London.. of course ;p

Hejs, lägger in lite bilder från London nu! :)

obs! lägger in som miniatyrer så det är bara att klicka upp ;p







                                                               





                                                              





                                                                






                                                                






                                                                   

Hem imorgon :(

Tjoo, ja da aker man hem imorgon med flyget vid elva. Kanns ju lite trakigt men samtidigt skont. Kommer att sova ganska mycket dom forsta dagarna hemme men sen ar man pa topp igen. Tar ju pa lite att vara sa har. >(
Idag har jag varit och shoppat pa Bluewater. Det dar jatte stora shopping centret i London som jag prata om. :) Det var verkligen jatte stort och massor med affarer. Det fanns allt! Da menar jag verkligen allt! Kopte tva klanningar som var pa rea. Det ar ganska dyrt i london... Sen kopte jag ett par jeans shorts och ett par skor. Ni far se sen. Jag har ocksa fatt en ny favorit affar! Den heter River Island och har jatte jatte jatte snygga saker. Som en blandning av topshop, gina, monki mm. Super bra. Har varit inne pa deras hemsida som ni hittar har! ;p
pusspuss



Inte den nyaste bilden men...

Skriver fran London!

Heeeej! Jag har fatt lana en dator har i London och om ni undrar varfor det inte finns nagra prickar pa vissa bokstaver sa e det darfor. Det ser helt sjukt ut jag vet men det kan inte hjalpas... Tanker bara skriva kort om vad vi har gjort an sa lange. I sondags  var vi pa en jatte stor marknad eller vad man nu kan kalla det. Den e flera kilometer lang och valdigt stor. Vi hann ju bara ga typ en tredjedel av hela och vi angade hela dan till det sa ni kan ju tanka er hur stor den ar!

I Mandags sa fick vi en  private tour i tower of london. Det  var ju lite coolt eftersom att det igentligen kosta super mycket bara att ga in dar och vi fick en private tour gratis. Darfor att vi kanner en kvinna som jobbar dar och da fick vi det. :) kan ju saga att det var valdigt intressant! Sen ska jag avsloja en liten hemlighet. Elller igentligen ar det bara en sak som hande dar men det var ganska nice. Jaja nu babblar jag pa for mycket...

I Dag sa har vi varit pa Harrods! Det var sa dyrt dar att det nastan inte gav nagonting att ens ga in dar men fint var det. man kande sig lite fattig kan jag ju saga... hehe jag menar en vaska kostade runt 45000! Senare under dagen hade Malin planerat nagot som vi inte fick veta ver det var men sen nar vi val var pa plats sa fick vi se att det var en alldeles ny forestallning. Den hade premiar idag sa ingen har sett den fore oss. Spannande? haha det var peter Pan! hehe den vuxna versionen off course... den var faktiskt jatte bra! jag borjade nastan grata dar ett tag men tyvarr kan jag inte dela med mig av nagot darifran sen eftersom att man inte fick ta nagra kort :(

Imorgon ska vi shoppa! Langtar som f**. Vi skulle fa pengar men jag vet fortfarande inte hur mycket men... har redan kopt  tre saker pa marknaden men imorgon borjar den riktga shoppingen! Vi ska pa ett center som heter bleu water och sakerna dar ar lite billigare an pa Harrods kan jag saga. det ar lite mer gina/hm priser. >) Blir spannande.. Men jag lagger in bilder pa massor av saker sen. har tagit saaaaa manga att jag inte vet om dom far plats pa datorn. hehe ja men nu ska jag och Ebba titta pa lite sex and the city avsnitt har. Ska ha ett s.a.t.c marathon., ;p
pusspaer

Sundsvall

Tjo hejs! Vad gör ni en sån här underbar fredagskväll? hehe nä nu blev det lite för mormors aktigt här... Själv sitter man och chillar i Sundsvall hos några av pappas kompisar. Vi måste ju sovalite på den här resan också.. ;p Dom har inbyggt dator och internet i tvn så jag bloggar därifrån. Och nä det är inte så där att man kopplar in en bärbar dator till tvn utan det finns ett sånt där tangentbord till tvn. :) coolt1 Resan hit har gått super då jag mestadels har sovit. Nö men tänkte bara skriva lite innan jag åker härifrån imorgon. Vi åker vidare klockan åtta så vi måste ju stiga upp vid sju.

Sen kan jg berätta att jag kanske inte kommer var helt död när vi är i London heller efterom tt vi skulle få låna dator av Claire och David. Om ni undrar vilka dom är så är det kopisar till malin som bor i london och vi ska vra dmed don där. Jaja, skriver mer sen från London kanske om jag hinner med det. Vi hörs!
Pusspuss






Bilresa en hel dag...

Tjoo. Har nyss kommit hem från sjön igen. Den här gången följde Minna med och vi solade och badade såklart ;p Riktigt skönt var det.. Mmm, nä men just nu sitter jag bara och tänker hur jag ska klara den här långa bilresan som kommer ta en hel dag typ.. Känns jobbigt men det är helt klart värt det. :) Kommer nog att försöka sova mycket och kanske lyssna på musik. Får övertala dom andra att stanna nånstans och kanske fika nåt eller gå på stan en tväris i sundsvall typ.. Sen kanske man hittar nåt i Västerås, alltså på flygplansstället. Haha jag vet inte vad det heter ;D men där brukar det finnas affärer och sånt. Kan ju berätta att det finns det oxå på treminalen i London ;) Nja men nu har jag inte så mycket mer att säga så jag tror det får räcka då..
pussokram





Outfitt for today...

Lite bilder...

Hej hopp ni underbara. :) Har ju inte haft så mycket bilder från kameran på bloggen så då hade jag tänkt att jag skulle lägga in några nu :)







Hanna sitter och njuter av solen i vår båt ;p


okej, den bjuder jag på...


Vi har varit ganska mycket i vattnet :p

Oxford street!

Hehe hej :p Har pratat lite med Malin om lite saker att tänka på till resan och sånt och då frågade jag också vars vi skulle gå på stan. Vi skulle gå på nåt köpcenter som jag inte kommer ihåg namnet på men som var jätte stort men sen frågade jag om vi skulle gå någonting på Harrods (ni vet det där allt är jätte dyrt och där vissa kändisar håller till ibland) då sa hon att vi skulle iallafall kolla där och sen gå runt i oxford street! Londons shopping gata. Hoppas då bara att allt blir som planerat och att vädret blir som dom lovar mm. :)
puss







RSS 2.0