I Hannas stuga!

Tjoohej! Sitter och skriver i hannas stuga just nu och det regnar eller har regnat iallafall. Mysigt mysigt. Har haft jättekul på den här lilla tiden redan. :) Har varit på Liseberg två ggr och igår kvälls var jag på Gothia discot. det var inget att hurra över precis var där inne i typ en kvart och halva tiden så stod vi i kö för att få lämna våra väskor. Inte kul. man kunde knappt andas där inne och man kände i luften att det var många som svettades. :) Utanför discot var det mycket roligare. Vi träffade några 18 åriga killar som kom från england. Dom spelade i ett lag som kom från Manschester ;p coolt va!? Jaja, iallafall så stod vi med dom i kön till discot och sen när det var vår tur att släppas in av vakterna eller vad man nu ska säga så blev en av dom där illarna tvungen att blåsa. det lät ungefär såhär:

Killen: What?
Vakten: Have you been drinking?
Killen: No!
Vakten: Well we want you to blow in this one.
Håller upp alkomätarn och killen blåser.
Pip pip pip....


Haha ojojoj. ja, lite tråkigt men ingen av dom fick komma in utan vakterna tog dom. Så vi fick gå in utan våra homies... xD
trevliga var dom då. :)

Vad mer har vi gjort? Jo juste. Vi har faktiskt hunnit fiska krabbor lite också. Fem stycken små blev det. haha det är jätte kul jag lovar! Håll käft om ni aldrig har provat ;)
pusspuss






Kommentarer
Postat av: minna

saknar er jätte mycket! KOM HEM NU!

2009-07-24 @ 17:14:07
URL: http://minnalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0